Cecurile au fost inmanate, dar donatiile nu s-au incheiat odata cu asta. Eroii campaniei Daruiesti continua sa aiba parte de surprize. Cei trei copii ai Liliei Solonari au petrecut o zi neobisnuita. Un grup de tineri de la un club auto i-a dus la un mall din capitala - la distractie si le-a donat si bani.

Publicat:26.12.2016, 16:20

BC Victoriabank SA Filiala nr. 3 Chisinau 
cod banca: VICBMD2X SOLONARI LILIA , cf 2003001031253 
MD10VI022330300000914MDL 
MD39VI022330300000517USD
MD74VI022330300000818EUR 

Anatol, Artur si Dasa s-au distrat de minune. Baietii au condus masini imaginare ca niste soferi experimentati

Artur ISAC: „Mie mi-au placut masinile. Si mi-a placut sa ma joc acolo unde se arunca mingile.”

Iar Dasa nu s-a lasat cucerita de curse si a preferat papusile. Copiii au fost in culmea fericirii intrucat au avut parte de o astfel de supriza pentru prima data in viata.  

Artur ISAC: „Cred ca prima data. Cândva am mai fost pe-aici, dar pentru putin timp si nu-mi mai amintesc.”

Pe langa asta au primit si o multime de daruri de la tinerii care i-au dus la mall. 

Anatol ISAC: “Mi-a placut ca ne-au dat multe fise ca sa ne jucam.” 

Cei care le-au oferit ziua de distractie sunt membrii unui club auto din capitala. Acestia le-au pus pe cont si o suma de bani. 

Dragos PATRASCU, MEMBRU CLUB AUTO: “Noi am colectat 6.600 de lei. Le-a donat si jucarii, haine, fructe.” 

Iulia MOSCALCIUC, MEMBRA CLUB AUTO: „I-am ajutat pentru ca ei astazi sa se distreze. E asa o placere sa vezi bucuria în ochii lor!”

Conturile familiilor raman deschise in continuare, chiar daca cecurile cu banii donati de telespectatori le-au fost deja inmanate la emisiunea Daruiesti si Castigi. Copii crescuti de Lilia Solonari si-au primit cecul, aseara, de Craciun. 

Micutii au avut pana acum o copilarie plina de necazuri. Au trait alaturi de tatal lor violent care a ajuns acum trei ani la puscarie dupa ce a turnat ulei incins peste mama si fiul mai mare.

Ulterior mama lor a facut cancer, iar acum cateva saptamani cand i-am vizitat pentru prima data abia gaseau ce sa manance. Acum, viata lor arata deja altfel - casa le e plina de bunatati, iar pe fetele lor a inceput sa apara cate-un zambet copilaresc.