Google+

De astazi, timp de o luna strada 31 august, in perimetrul Banulescu Bodoni, va fi inchisa. Acolo se va desfasura targul de Craciun organizat de Guvern - VIDEO

De astazi, timp de o luna strada 31 august, in perimetrul Banulescu Bodoni, va fi inchisa. Acolo se va desfasura targul de Craciun organizat de Guvern - VIDEO
Embed:

De astazi, strada 31 august intre Banulescu Bodoni si Puskin, este inchisa. Timp de o luna soferii vor trebui sa ocoleasca portiunea intrucat acolo se desfasoara targul de Craciun al Guvernului. Astazi, in zona s-au format ambuteiaje kilometrice, iar soferilor le-a pierit si pofta de sarbatoare.


Imediat ce, la pranz, un echipaj al politiei a blocat portiunea de drum, strazile Banulescu Bodoni si Puskin s-au transformat in adevarate parcari uriase.

 

“Nu v-au anuntat ca e sistata circulatia pe 31 august?-Au zis ca posibil sa treci.-Nu e posibil."

 

Soferii s-au plans ca s-au deplasat cu viteza melcului si astfel si-au dat peste cap programul zilei. 

 

“Foarte derejata ca soferita. Iata acum am o programare la medic si inatarzii, se poate de organizat in piata si sa nu inchida drumul pe o perioada asa de lunga.”

 

“Ce o sa te pui cu guvernul nostru.”

 

“Asta nu-i convinabil ca trebuie sa facem un cerc, pana la Cogalniceanu si inapoi, pierdem timpul, cand mergem la clienti.”

 

“Cum nu ne deranjeaza pe astea cu masini mici lasai mearga pe acolo, nu noi.”

 

La intersectia strazilor Bucuresti si Banulescu Bodoni un inspector de patrulare a incercat sa fluidizeze traficul, insa ii reusea cu greu. 

 

Pentru CEBAN, COMISAR INP: “Nu panglica o sa fie echipaj, o sa fie in permanenta angajat la dirijare, pentru neadmiterea ambuteiaje, va fi accesul automobililor doar care au tangenta cu lucrariule care vor demara, exceptie si ambulanta.”

 

 A fost modificat si itineralul troleibuzelor, care vor ocoli zona si vor circula timp de o luna pe strada Mateevici si Bucuresti. Intre timp, lucrarile pentru amenjare targului de Craciun sunt in toi. Muncitorii au gatit bradul si au montat casutele de lemn. Nici trecatorii nu s-au aratat incantati ca 31 august a fost transformata in pietonala.

 

“Si asa se circula greu pe 31 august dar acum au blocat situatia, curtea ii goala de ce sa parcheze aici masina de ce eu trebuie sa amblu sa caut.”

 

“Mare prostie, in Piata e liber e larg aici e tare ingust.”

 

“O tampenie, lumea s-a bludnicit, ce nu puteau sa faca un brad si puna si guvernul si parlamentul, intr-un singur loc.”

 

Targul de Craciun se va deschide pe 15 decembrie pana pe 15 ianuarie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn