Google+

Deputatul Nae Simion Plesca spune ca fiul sau este nevinovat si ca totul a fost un accident: "Te asteptam cu drag scumpul nostru: mama, tata si Danut. Nu ne lasa singuri si pierduti" - FOTO

Rapus de durere, deputatul Nae Simion Plesca isi cheama acasa fiul disparut fara urma dupa ce si-a impuscat mortal fratele. Vino, scumpul nostru fecioras, ca toti trei sa-l petrecem pe Danutul nostru scump si iubit, pe ultimul drum. El stii bine cat te-a iubit si nu poti sa nu vii, a scris Plesca pe pagina sa de socializare

 

Mesajul postat de deputat pe Facebook:

 

"Sorinel!

Scumpul şi iubitul nostru fecior, unica noastră speranţă, sprijin şi sens de a trăi. În viaţă se întâmplă multe accidente din neatenţie, din întâmplare şi ştim bine că tu nu eşti vinovat. Dănuţ nu-i supărat pe tine şi noi nici nu ne gîndim să ne supărăm, că nu eşti vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi. Vino, scumpul nostru fecioraş, ca toţi trei să-l petrecem pe Dănuţul nostru scump şi iubit, pe ultimul drum. El ştii bine cît te-a iubit şi nu poţi să nu vii. Tu eşti de azi pentru amândoi sprijinul şi sensul pentru care mai putem trăi. Fără tine viaţa noastră nu are sens. Nu ne lăsa singuri şi pierduţi! Ştiu cît ne iubeşti şi tu ştii cît te iubim noi, la fel ca întotdeauna. Împreună doar cu tine vom rezista.Vino fără frică, că nu eşti vinovat.Te aşteptăm cu drag scumpul nostru: mama, tata şi Dănuţ." 

 

 

Totodata, intr-o alta postare, deputatul spune ca fiul sau mai mic Sorin, nu este vinovat de moartea lui Dan, fratelui sau mai mare si ca totul a fost un accident.

 

Mesajul lui Nae Simion Plesca:

 

"IN ATENTIA INSTITUTIILOR MASS-MEDIA!

Lăsaţi-ne cu durerea noastră că şi aşa n-are margini.
Vă rog, stimaţi ziarişti, aveţi părinţi şi copii, lăsaţi-ne să ne trăim durerea pe care n-o cunoaşteţi.
Nu mediatizaţi greşit un incident tragic a doi fraţi care s-au iubit, s-au înţeles şi au fost de nedespărţit.
V-aş dori să vă împăcaţi aşa cu surorile şi fraţii voştri cum s-au împăcat Dan şi Sorin.
Cel care îşi iubeşte fratele ca pe el însuşi e în stare de şoc şi are nevoie de sprijin nu de senzatii inventate."


Pe 7 martie, fiul deputatului Nae-Simion Plesca, si-a impuscat mortal fratele mai mare. Acesta a fugit imediat dupa tragedie. Ieri, 8 martie, a fost descoperita masina de marca Skoda, cu care tanarul a plecat. Automobilul era abandonat pe un camp de langa Balti.

 

De acest caz se ocupa Procuratura Generala, care a pornit un dosar penal pentru omor intentionat. Ieri politia spunea ca cel mai probabil este vorba de o crima din imprudenta.
Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn