Google+

Der Spiegel: Doua tone de alcool moldovenesc pentru party la Interpol. Lecari: text scris la comanda - Mold-street.com

Receptia organizata de delegatia Republicii Moldova la Adunarea Generala Interpol, care s-a desfasuratt in perioada 26-29 septembrie, la Bejing, China, ar fi fost "udata" de o cantitate impresionanta de vin, vodca si coniac moldovenesc, se arata intr-un articol al prestigioase publicatii germane Der Spiegel. Seful Politiei de Frontiera, Fredolin Lecari a declarat pentru mold-street ca acesta e un articol scris la comanda.

 

Avionul cu cadouri


"Zborul 0272 Turkish Airlines, care a decolat din capitala Moldovei la mijlocul lunii septembrie anul trecut, a avut o incarcatura speciala la bord: cateva mii de cutii de cadouri, erau chipurile papusi traditionale si carti ilustrate, precum si "echipamente pentru dansatori", relateaza revista.

 

[...]

 

Potrivit Der Spiegel, Fredolin Lecari ar fi reprezentantul oligarhului Plahotniuc, care controleaza economia si conducerea Republicii Moldova, si despre care se spune ca are legaturi cu lumea criminala. Plahotniuc este liderul Partidului Democrat", mai noteaza Der Spiegel.

[...]

 

Lecari: totul e cusut cu ata alba!

[...]


"Prea simpatica povestea de a fi realista. Nu am vazut nici o proba la cele scrise. Unul din semnatarii publicatiei G. Traugetter pana acum a scirs depsre schimbarea climei si poluarea aerului, acum a devenit celebru jurnalist de investigatie. Putea macar de forma sa-mi adreseze intrebari. Unilateral si supt din deget.", a precizat seful Politiei de Frontiera.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE MOLD-STREET.C0M


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn