Google+

Descinderi FULGER in masinile de lux si casele a doi barbati din sectorul Ciocana: risca pana la 15 ani de puscarie. Cine sunt indivizii si ce au gasit politistii - VIDEO

Descinderi FULGER in masinile de lux si casele a doi barbati din sectorul Ciocana: risca pana la 15 ani de puscarie. Cine sunt indivizii si ce au gasit politistii - VIDEO
Embed:

Mascatii de la Fulger au descins in aceasta dimineata in casele a doi indivizi in varsta de 29 si 49 de ani din sectorul Ciocana al capitalei. Cei doi barbati au fost retinuti fiind suspectati de evaziune fiscala si escrocherii in proportii deosebit de mari.

 

Potrivit politiei, acestia gestionau activitatile a trei cazinouri din capitala si municipiul Balti, cu grave incalcari legale.  Astfel, au fost efectuate noua perchezitii, la domicilii, in automobilele de lux personale si in cazinourile acestora.

 

Au fost gasite diverse documente de ciorna de evidenta contabila, tehnica de calcul cu evidenta dubla a contabilitatii, bani in numerar obtinuti ilegal din activitatea cazinourilor, probe care demonstreaza vinovatia acestora in neachitarea impozitelor la bugetul de stat.  

 

La fel au fost ridicate aparate de joc, care n-ar fi fost anterior expertizate conform legii, ceea ce ar fi permis la modificarea ilegala a unor setari din aparate. 

 

Totodata la domiciliul unuia dintre ei a fost gasit un pistol fara acte de provenienta.

 

Indivizii vor fi cercetati penal pentru evaziune fiscala si escrocherii in proportii deosebit de mari si risca inchisoare pe un termen de la 8 ani pana la 15 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn