Google+

Igor Dodon si doi membri ai familiei sale, transportati la spital dupa accidentul in care a fost implicat cortegiul sefului statului - VIDEO

Igor Dodon si doi membri ai familiei sale, transportati la spital dupa accidentul in care a fost implicat cortegiul sefului statului - VIDEO
Embed:

Igor Dodon si doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi.

 

Igor Dodon se afla intr-una din cele doua masini ale coloanei oficiale, implicata astazi intr-un accident rutier. 

 

Potrvit politiei, două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului.

 

Contactati de PRO TV, responsabilii din politie ne-au spus ca seful statului si inca doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier produs pe soseaua Chisinau-Calarasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politia:

UPDATE: În unul dintre automobile se afla preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

UPDATE: Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului.

REAMINTIM:
Coloana oficială a preşedintelui ţării a fost implicată într-un accident rutier pe traseul Străşeni - Călăraşi, poliţia se află la faţa locului.

 

Revenim cu detalii*


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn