Un moldovean cu cetatenie romana a murit in tragedia din Italia unde un pod s-a prabusit cu tot cu masini, anunta Ministerul de Externe de la Chisinau. Barbatul, in varsta de 44 de ani, era originar din satul Taraclia, raionul Causeni si lucra ca sofer de TIR. Era casatorit si avea trei copii minori. Ultimele date arata ca 39 de oameni au decedat, iar 12 sunt inca dati disparuti.

Publicat:15.08.2018, 16:46

Anatolie Malai lucra ca sofer de TIR pentru o companie din Franta si era tatal a trei copii. Cel mai mic are un an si jumatate. Informatia ca un moldovean se afla printre victimele dezastrului de pe autostrada A 10 de langa Genova a fost publicata astazi la amiaza de Ministerul de Externe de la noi. 

Anatolie lucra de multi ani ca sofer de TIR la o companie din Franta, iar in momentul prabusirii podului era singur in camion. 

Premierul a anuntat astazi ca autoritatile se vor implica in oferirea asistentei necesare pentru repatrierea corpului.

Anatolie Malai avea si cetatenie romana. Intre timp, Bucurestiul anunta ca un al doilea cetatean roman a decedat dupa ce viaductul s-a daramat. Este vorba despre un barbat de 36 de ani din Dolj, care lucra si el ca sofer de TIR in Franta, dar facea des curse in Italia.

Cand a murit se afla, se pare, tot la volanul camionului sau, care poate fi vazut zdrobit in cateva dintre primele imagini de la locul tragediei de langa Genova.

Potrivit unui bilant inca provizoriu, au murit in total 39 de oameni, printre care 3 copii. Exista insa si un numar neprecizat de disparuti. Zeci de oameni, scosi in viata dintre daramaturi, au suferit traume cumplite.