Google+

Directorul Palatului National a decedat: Valentin Goga s-a stins din viata ieri seara, imediat dupa un concert. Cauza - infarct. Cum s-a intamplat totul - VIDEO

Directorul Palatului National a decedat: Valentin Goga s-a stins din viata ieri seara, imediat dupa un concert. Cauza - infarct. Cum s-a intamplat totul - VIDEO
Embed:

A murit directorul Palatului National. Valentin Goga s-a stins din viata aseara in culise, dupa un concert dedicat zilei indragostitilor. Artistul, care a fost in trecut tobosar in formatia Noroc, a avut mai multe interventii in timpul spectacolului alaturi de orchestra Fluieras. La final, spectatorii l-au aplaudat in picioare. Dupa ce insa a iesit de pe scena i s-a facut rau si a decedat. Se presupune ca ar fi avut un atac de cord.


” Când s-a aşezat la tobe a fost un şoc pentru toată sala. El se dedica în totalitate. Probabil a avut emoţii mari. Artiştii mari mor pe scenă. Aşa a procedat şi el.”

 
Aseara, Valentin Goga, a cantat pe scena alaturi de orchestra Fluieras la un concert dedicat zilei indragostitilor. Fiind in trecut tobosar, el a interpretat mai multe piese la acest instrument. Organizatorii sustin ca la final a fost aplaudat frenetic. Martorii presupun ca din cauza emotiilor i s-ar fi facut rau. Printre spectatori a fost si ministrul Culturii, Monica Babuc, care a asistat la scena tragica. 

  
Ion DASCAL, DIRIJOR ORCHESTRA MUGUREL: ”S-a terminat spectacolul, flori succes aplauze, iesind de pe scena in culise i s-a facut rau si a cazut...Emotii.” 

 
Cel mai probabil, Valentin Doga ar fi suferit un atac de cord. Timp de jumatate de o ora, medicii au incercat sa-l resusciteze, insa in zadar. Angajatii Palatului National sunt socati, mai ales ca ieri seful lor era intr-o stare perfecta, spun ei.


Valentin Goga a fost tobosar in formatia Noroc. Din anul 1995 este director al Palatului National. In anul 2012 Valentin Goga a fost decorat de catre Mitropolitul Vladimir cu ordinul Paisie Veliciovscki pentru aportul in organizarea concertelor de muzica duhovniceasca.

 

 

Valentin Goga a fost decorat de către Mitropolit cu Odrinul „Paisie Velicikovski”, gr. II,

Citiţi mai multe articole interesante pe siteul http://mitropolia.md/recunostinta-pentru-binefacatorii-bisericii-ortodoxe-din-moldova/
Mitropolia Moldovei

*Sursa foto: logos.press.md


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn