Patru barbati printre care un politist din Bender cu varste cuprinse intre 36 si 49 de ani, au fost retinuti pentru ca transportau marfuri ilegal in valoare de peste 5 milioane de lei din Odessa.

Publicat:25.04.2019, 13:22

Potrivit politiei, totul s-a intamplat la Chisinau. Timp de trei luni, politistii au incercat sa adune suficiente probe pentru retinerea barbatilor. Ei au fost prinsi in flagrant in momentul descarcarii marfurilor intr-un depozit aflat intr-o zona din afara Chisinaului. Politistul, implicat era responsabil pentru autovehiculele care transportau marfurile.

Ofiterii serviciilor specializate ale Vamii, in comun cu procurorii PCCOCS, au descins la mai multe locatii din capitala, in special la domicilii, depozite si unitati comerciale.

Au fost efectuate 12 perchezitii si au fost gasite mai multe marfuri in valoare de peste 5 milioane de lei. Este vorba despre sisteme audio/video, cabluri de interconectare, piese auto, articole vestimentare, echipamente de pescuit, aparate de tuns etc.

Marfurile erau procurate din Odessa si Harkov, iar politistul avea misiunea sa inspecteze traseele si sa semnaleze eventualele puncte de control.

Procurorii cerceteaza in continuare cazul.

Daca vor fi gasiti vinovati, faptasii risca pana la 10 de puscarie.