Google+

Dupa ce l-a luat la rost pe Marian Lupu la o intalnire cu alegatorii, a ramas fara corpuri de iluminat pe strada. Cum s-a razbunat primarul satului pentru ca femeia nu si-a putut tine limba dupa dinti in fata liderului PD - VIDEO

Dupa ce l-a luat la rost pe Marian Lupu la o intalnire cu alegatorii, a ramas fara corpuri de iluminat pe strada. Cum s-a razbunat primarul satului pentru ca femeia nu si-a putut tine limba dupa dinti in fata liderului PD - VIDEO
Embed:

Dupa ce l-a luat la rost pe Marian Lupu la o intalnire cu alegatorii, a ramas fara corpuri de iluminat pe strada. Este situatia in care s-a pomenit o femeie din Step-Soci, Orhei. Aceasta sustine ca astfel primarul s-ar fi razbunat pe ea pentru ca nu si-a putut tine limba dupa dinti in fata liderului PD.

 

Cea care l-a luat la rost pe Marian Lupueste Galina Hristofor. Femeia sustine ca din cauza acestei scene, ieri au venit electricienii si au inceput sa demonteze corpurile de iluminat de pe strada pe care locuieste.

 

Galina HRISTOFOR: “-Vreau sa se stie ca daca va fi un atentat la viata mea, va fi politic, l-am calcat pe cineva pe coada. - Crede-ti ca vi se poate intimpla ceva? Eu sunt o femeie in etate si se poate intimpla orice.”

 

Localnicii spun ca primarul satului ar fi facut-o intentionat.

 

“A venit la intilnire cu domnul Lupu si la urma a fost o intrebare de ce pe strada noastra nu este lumina, nici nu o sa aveti si eu maine vin si o scot.”

 

“Locatarii de pe strada asta si-au expus durerea sufleteasta si asta cred ca nu li-a placut demnitalilor nostri, domn primar fiind in acelasi partid cu el au gasit pedeapsa.”

 

”Erau dar le-au scos. Ieri si politia era aici ca doamna nu le dadea voie sa le scoata.Pentru ce le-au scos, au facut inainte de alegere fata, si acum gata.”

 

Electricienii sustin ca ei doar isi fac datoria, intrucat au dispozitie de la primar.

 

Nicolae POPOVSCHI, ELECTRICIA: "Scoatem ca sa puna alte mai econome, punem si becuri si plafoane econome."

 

Primarul sustine ca demontarea corpurilor de iluminat nu are nicio legatura cu vizita lui Marian Lupu, insa nu ne-a exlicat clar care este motivul lucrarilor.

 

Mihail BACIOI, PRIMAR STEP-SOCI: ”Lumina stradala s-o demontat temporar de aceea ca lampile sunt foarte puternice si primaria achita lumina si nu-i finantarea. Noi le-am luat, le-am demontat fiindca pe stil nu-i posibil de schimbat lampile, le schimbam pe loc."

 

Galina HRISTOFOR: “Primul pas in distrugerea la ceea ce sa facut in patru ani, a inceput a deconecta lumina, tot atunci ne-a facut si strada, acum asteptam ca maine-poimane sa vina niste  buldoreze si sa inceapa a rama pamantul, ca daca el a facut, el distruge. Cred ca dupa principiul ista actioneaza.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn