Google+

Dupa ce Silvia Radu i-a amenintat ca-i da afara, sefii de directie de la primarie s-au pus pe treaba. Unii s-au pregatit ca la carte cu o prezentare in Power Point, insa Silvia Radu i-a luat la rost - VIDEO

Dupa ce Silvia Radu i-a amenintat ca-i da afara, sefii de directie de la primarie s-au pus pe treaba. Unii s-au pregatit ca la carte cu o prezentare in Power Point, insa Silvia Radu i-a luat la rost - VIDEO
Embed:

Dupa ce primarul interimar Silvia Radu i-a amenintat ca-i da afara, sefii de directie de la primarie s-au pus pe treaba. Primul care si-a expus solutiile pentru capitala, a fost seful interimar al Directiei Transport, Oleg Poiata. Desi s-a pregatit ca la carte, cu o prezentare in Power Point, in care s-a laudat cu strazile reparate, Silvia Radu l-a luat la rost ca in acest an au fost reabilitati doar trei km de drum.


Prima prezentare in Power Point a sefilor de la Primarie a inceput cu mici probleme tehnice.

 

Oleg POIATA, SEF INTERIMAR DIRECTIA TRANSPORT, CHISINAU: “Constituie 12 procente de teritoriu valorificat, aici avem … stati ca a aparut ceva.”

 

 Desi seful interimar de la Transport, urma sa vina, la cerinta Silviei Radu, cu solutii pentru fluidizarea traficului in oras, Oleg Poiata mai mult s-a laudat, prezentand reusitele subdiviziunii pe care o conduce .

 

Oleg POIATA, SEF INTERIMAR DIRECTIA TRANSPORT, CHISINAU: “Am reparat rondurile, am instalat sageti.”

 

 S-a discutat astazi la sedinta si despre curatenie, iar Silvia Radu s-a aratat nemultumita de faptul ca orasul este plin de frunze. Silvia Radu s-a legat si de cosurile de gunoi de prin parcuri, doar ca s-a cam incurcat incercand sa explice. Asa ca urmatorul, care va trebui sa prezinte  in Power Point solutiile pentru salubrizarea orasului, este seful Directiei Locativ Comunale, Petru Gontea.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: “Sa ne prezentanti un plan de actiuni cu termeni exacti sa prezentati asa ca sa vada lumea in power point, 2-3 pagini.“

 

 Totodata Silvia Radu i-a obligat pe toti sefii de directii sa completeze pana joi un formular in care sa explice pe ce au cheltuit banii din buget. Ulterior informatia va fi publicata pe site-ul primariei.

 

Silvia Radu a devenit primar interimar acum 2 saptamani, iar in prima sa dispozitie, aceasta le-a cerut subdiviziunilor sa isi afiseze public toate cheltuielile, iar angajatilor sa vina cu solutii pentru problemele din oras.

 

Pe cei care nu se descurca i-a indemnat sa elibereze locul. Silvia Radu a ajuns la carma municipiului Chisinau dupa ce Nistor Grozavu i-a cedat locul. PSRM a depus o sesizare la Curtea Constitutionala, in care cere ca magistratii sa se expuna asupra legalitatii deciziei lui Grozavu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn