Google+

FOTO - Autocar de pe ruta Moscova-Cahul, cu 35 de pasageri, implicat intr-un GRAV accident in regiunea Odesa. Trei moldoveni si-au pierdut viata

In accidentul in care au fost implicate sase vehicule au decedat trei persoane. Tragedia a avut loc in aceasta noapte la kilometrul 375 al traseului Kiev-Odesa, in apropierea localitatii Starye Maiaki, anunta serviciul situatii exceptionale al regiunii Odesa.

 

La Consulatul R. Moldova la Odesa a fost deschisa „linia fierbinte” +380668711715 (mobil), la care pot apela rudele celor care au avut de suferit in accident.

 

Cetatenii pot afla informatii legate de starea celor implicati in accident la numarul de telefon 901.

 

Victimele tragediei din regiunea Odesa sunt trei barbati in varsta de 21, 25 si 39 de ani

 

UPDATE 14:11 Potrivit Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, in spital ramane la aceasta ora doar soferul autocarului, care s-a ales cu o fractura de picior. De asemenea, un alt autocar al firmei careia ii apartine autobuzul implicat in accident s-a pornit in Ucraina pentru a aduce acasa pasagerii.

 

UPDATE 14:04 Potrivit Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale al MAI, cei care au murit sunt barbati. Institutia conlucreaza cu Serviciul de Stat a Situatiilor Exceptionale din Ucraina in vederea gestionarii situatiei post-accident.

 

UPDATE 13:57 Cele trei persoane decedate, precum si cei sase raniti sunt cetateni moldoveni. Informatia a fost confirmata pentru Pro TV de Ministerul de Externe al R. Moldova.

 

Potrivit sursei, autobuzul din R. Moldova de pe ruta Moscova-Cahul a derapat si s-a tamponat cu doua autocamioane parcate pe marginea drumului. In urma impactului, autocarul s-a mai lovit de inca un camion, iar apoi de o masina Chevrolet si un microbuz Mercedes.

 

Salvatorii au ajuns la fata locului la ora 03:35, si taind usile laterale, l-au scos pe sofer din autocar, iar medicii de pe ambulanta l-a transportat la spital pentru ingrijiri medicale. In autobuz se aflau 37 de pasageri, dintre care doi soferi. 

 

In urma accidentului au decedat trei persoane, pasageri ai autocarului de pe ruta Moscova-Cahul. Sase raniti au fost transportati la spitalul din raionul Shyryavskyi, unul dintre care a fost deja externat.

 

Oamenii legii investigheaza cazul pentru a stabili circumstantele producerii tragediei. 

 

Sursa foto: mns.gov.ua, odpublic.net


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn