Google+

Gheorghe Petic ramane in continuare in arest la penitenciarul din Rezina. Cererea avocatilor de a-i modifica masura de reprimare nu a fost examinata - VIDEO

Gheorghe Petic ramane in continuare in arest la penitenciarul din Rezina. Cererea avocatilor de a-i modifica masura de reprimare nu a fost examinata - VIDEO
Embed:

Gheorghe Petic ramane in continuare in arest la penitenciarul din Rezina. Cererea avocatilor de a-i modifica fostului politist de frontiera masura de reprimare nu a fost examinata astazi, urmand ca magistratii de la Orhei sa ia o decizie in acest sens maine. Nici de data aceasta nu a fost liniste la sedinta. In instanta au venit mai multi sustinatori de-a lui Petic si au cerut dreptate pentru el.

 

Petic a fost escortat ca de obieci de o multime de politisti, care i-au tinut la distanta pe sustinatorii acestuia. Fostul politist de frontiera, invinuit de viol, nu a fost lasat sa discute nici cu presa.

 

“ Nu au nici o proba, repet nu exista nici o proba”

 

Sustinatorii acestuia spun ca au venit sa ceara dreptate pentru el.

 

“ Prientenii lui Tutu care au omorat un om sta acasa dar un erou sta inchis pe nedrept.”

 

Avocatul lui Gheorghe Petic sustine ca abia astazi a facut cunostinta cu o parte din materiale din dosarul in care clientul sau este invinuit de viol. Maine ar urma sa le fie prezentate si materialele din al doilea dosar in care Petic este invinuit de violare de domiciliu. Tot pentru maine sa stabilit examinarea cererii de schimare a arestului preventiv.

 

“ Studiind astazi materialele dosarului am depistat ca in lista probelor prezentate de procuror lipsesc un sir de corpuri delicte, care nu au fost atasate la materialele dosarului si sunt detinute la organul de urmarire penala Ungheni.”

 

 Gheorghe Petic a fost retinut in luna octombrie, dupa ce o femeie din Ungheni a sunat la politie si s-a plans ca acesta ar fi violat-o.

 

Fostul politist de frontiera sustine, insa, ca dosarul i-a fost fabricat, dupa ce anterior el a scos la iveala mai multe nereguli la frontiera moldo-romana in care ar fi implicati functionari de rang inalt din politie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn