Google+

I-a venit sorocul si a nascut... in taxi, in drum spre Chisinau. Taximetristul a oprit masina si a ajutat-o sa aduca pe lume o fetita. Gestul impresionant al barbatului: "As vrea sa o numeasca Mirela"

Cursa cu peripetii, dar cu final fericit pentru un taximetrist din Ungheni. O gravida i-a cerut sa o duca la un spital din capitala pentru a merge la un control medical, insa n-a mai apucat controlul. Bebelusul n-a mai avut rabdare si a venit pe lume chiar pe bancheta autoturismului.

 

Parea sa fie o dimineata linistita pentru o gravida din Danuteni, care a chemat un taxi pentru a merge in capitala la un control medical de rutina.

 

Femeia a urcat in taxi si l-a rugat pe sofer sa o duca la spital. Mai aveau cativa kilometri pentru a ajunge la spital, insa femeii i s-a facut brusc rau si i-a spus soferului sa opreasca.

 

Soferul de 32 de ani, pe nume Marin, a oprit masina fara sa stie ca urma sa fie... moasa. Imediat dupa ce a tras pe dreapta, Marin a chemat ambulanta, insa bebelusul n-a mai avut rabdare si a venit pe lume chiar pe bancheta din spate a taxiului. Soferul nu s-a pierdut cu firea si a ajutat-o pe femeie sa aduca pe lume o fetita.

 

Contactat de PRO TV, barbatul ne-a povestit ca femeia a nascut usor si fara complicatii, iar imediat dupa asta au pornit din nou spre capitala. Pe drum s-au intalnit cu cele doua ambulante care i-au escortat pana la Centrul Mamei si Copilului unde au fost internate mama si fetita.

 

Soferul de taxi spune ca este fericit ca a putut sa o ajute pe femeie sa aduca pe lume bebelusul si ca i-ar placea ca fetita sa se numeasca Mirela.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn