Imagini dezolante la Spitalul de Urgenta. Un barbat dezbracat si legat de pat ar fi fost surprins pe holurile sectiei de neurochirurgie. Cativa martori le-au spus activistilor de la curaj.tv ca pacientul a stat asa vreo saptamana, timp in care a fost neglijat de medici.

Publicat:29.08.2016, 14:01

“-Are asa diagnoza... -Ati vazut in ce conditii sta pacientul? - Conditii normale.”

Doar atat a putut sa-i spuna medicul unei activiste de la curaj.tv, care a cerut sa i se explice de ce barbatul sta legat de pat. 

Natalia SCOBIOALÄ‚, ACTIVIST CURAJ.TV: „Am reusit sa vorbim putin cu el. Era slabit si spunea ca il dor mainile si picioare. ”
In imaginile filmate de catre cei de la curaj.tv mai apare o femeie, care sare in apararea medicului. Ea spune ca este ruda barbatului legat. 

“Asta eu l-am legat, nu medicul. O sa te dau in judecata.”

Martorii le-ar fi spus activistilor ca barbatul a stat pe holurile institutiei vreo saptamana, fiind neingrijit si infometat. Astazi nu l-am mai gasit pe barbat acolo.Medicii insa nu au putut sa ne spuna unde este si nici daca era internat acolo si ce probleme de sanatate avea. 

Petru CRAVET, PURTATOR DE CUVANT, SPITALUL DE URGENTA: “- De regula, persoanele agresive sunt legate...”

Totodata, Petru Cravet ne-a spus ca barbatul nu se afla pe hol, ci intr-o sala de primire, desi recunoaste ca se mai intampla ca pacientii sa stea pe holuri, atunci cand nu sunt locuri libere. 

Natalia SCOBIOALÄ‚, ACTIVIST CURAJ.TV: „Am vazut ca erau camere libere.”

Cei de la spitalul de urgenta  ne-au spus ca au pornit o ancheta interna.