Google+

Imagini socante au fost surprinse pe o strada la Ciocana, unde fotograful unui ziar din Chisinau a fost batut de patronul si vanzatoarea unui magazin. Femeia fotografiase un produs expirat - VIDEO

Imagini socante au fost surprinse pe o strada la Ciocana, unde fotograful unui ziar din Chisinau a fost batut de patronul si vanzatoarea unui magazin. Femeia fotografiase un produs expirat - VIDEO
Embed:

Batuta cu bestialitate in plina strada pentru ca a fotografiat un produs expirat. Fotoreporterul ziarului Jurnal de Chisinau, Nadejda Roscovanu a fost snopita in batai de catre fiica si proprietarul unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei. Proprietarul gheretei respinge acuzatiile. Mai mult, acesta spune ca jurnalista ar fi adus produsul expirat in chioscul lui.


Incidentul a avut acum doua zile pe strada Mihail Sadoveanu. Fotoreporterul spune ca a iesit de la munca, iar in drum spre casa a intrat in acest chiosc sa-si cumpere ceva de mancare. 

 

Nadejda ROŞCOVANU, FOTOREPORTER, JURNAL DE CHISINAU: ”Am cumparat doar un corn care ave termenul de valabilitate expirat de trei luni si am cerut cartea de reclamatii la care e nu au vrut sa mi-o dea. A facut o fotografie a acestei copturi si a termenului de valabilitate si am plecat”.

 

 Dupa ce a iesit din ghereta, femeia ar fi fost ajunsa din urma de proprietarul chisocului si fiica acestuia, care ar fi luat-o la pumni.

 

Nadejda ROŞCOVANU, FOTOREPORTER, JURNAL DE CHIŞINĂU: ”Nu m-am astepat ca o sa ma apuce de par ca ma aparam si eu cumva.M-au ajuns din urma ca cine m-au trimis. M-au ajuns si fara sa ma astept m-au apucat de par si m-au trantit, m-au lovit.”

 

 Femeia spune ca a scapat din mainile agresorilor datorita unui barbat care I-a sarit in ajutor. Iar ulterior a chemat politia.

 

Nadejda ROŞCOVANU, FOTOREPORTER, JURNAL DE CHIŞINĂU: ”Erau acolo o multimea de-a barbati nu a itervenit nimeni. Intr-un tarziu un barbat vorbitor de rusa s-a implicat”.

 

 Proprietarul magazinului neaga ca ar fi batut-o.

 

Gaic GHEVOREAN, PROPRIETAR GHERETA: ”Eu am vrut să aflu cine este. Ea a vrut să fugă, în acel moment eu o ţineam de mână si ea m-a agresat.  Nimeni nu a bătut-o. Fiica mea, pentru că m-a agresat, a apucat-o de păr.”

 

 Nadejda ROŞCOVANU, FOTOREPORTER, JURNAL DE CHIŞINĂU: ”Nu este adevarat. Exista inregistrari care sa inregistreze contrariul”. 

 

 Barbatul baga mana in foc ca nu a avut in vanzare produse expirate.

 

Gaic GHEVOREAN, PROPRIETAR GHERETA: ”Ea singură l-a adus, singură l-a pus şi singură l-a fotografiat.”  

 

 Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru huliganism. Oamenii legii au sezizat si Agentia pentru Protectia Consumatorului.

 

Adrian JOVMIR, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: ”Agresata fizic cu picioarele si mainele fapt confirmat si de personale care au surprins conflictul.” 

 

Daca vor fi gasiti vinovati, agresorii risca o amenda de pana la 27 de mii de lei sau inchisoare de pana la 5 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn