Cand premierul ordona, primarul interimar exectua, fara intrebari. Chioscurile si gheretele din parcurile din centrul capitalei vor disparea. Astazi Nistor Grozavu a semant o dispozitie in acest sens, dupa ce zilele trecuta premierul Pavel Filip s-a aratat nemultumit de stare parcurilor din capitala. Agentii economici au la dispozitie sapte zile pentru a evacua tarabele benevol, altfel o vor face fortat.

Publicat:10.10.2017, 16:49

Potrivit noului regulament, este interzisa amenajarea gheretele in Gradina Publica, Scuarul Catedralei, dar si in apropiere. Astfel, pana la sfarsitul saptamanii propritarii trebuie sa evacueze toate tarabele. Ei insa au refuzat sa vorbeasca. 

PROPRIETAR GHERETA: “Nu pot sa vorbesc.”

Oamenii spun ca odata cu noua dispozitie nu vor mai avea de unde sa cumpere o sticla cu apa, altii insa cred ca astfel, parcurile vor fi mai curate.  

“Poate nu arata chiar asa tare de frumos. Ei una sa fie, doua si atat. Ne-am deprins cu ele.” 

“Dar cu ce incurca? Incurca ceva? Mai cumparam cate ceva. Estetic totul e normal, curat. Nu as spune ca sunt multe, de unde pe urma sa luam apa, un biscuit? E comod asa.”

Potrivit lui Nistor Grozavu in Gradina Publica sunt 64 de gherete. La sfarsitul lunii septembrie la sedinta guvernului, premierul Pavel Filip a cerut ca gheretele din parc sa dispara.