Google+

S-a lasat cu scandal la spitalul nr 1 din capitala. Dupa inaugurare, cearsafurile noi au disparut de pe paturi. Cum arata sectia de terapie reparata recent - VIDEO

S-a lasat cu scandal la spitalul nr 1 din capitala. Dupa inaugurare, cearsafurile noi au disparut de pe paturi. Cum arata sectia de terapie reparata recent - VIDEO
Embed:

Inaugurarea sectiei de terapie de la Sptialul nr.1 din capitala s-a lasat cu scandal. La finalul ceremoniei, la care au participat oficiali, dar si presa, sefa sectiei s-a aratat nemultumita cearsafurile calcate si de un alb imaculat au disparut de pe paturi si au fost inlocuite cu cele vechi. De cealalta parte vicedirectorul spitalului sustine ca au fost schimbate doar cateva cearsafuri, care erau murdare.

 

Sefa sectiei de terapie s-a aratat indignata ca dupa plecarea oficialilor si a jurnalistilor, cearsafurile noi de pe paturi au fost scoase si inlocuite cu unele vechi.

 

“Ce inseamna le-a scos? - M-am dus la sora gospodina si ea scotea cearsafurile si eu o intreb de ce le scoateti? Cearsafurile acestea sunt numai pentru televiziune?" 

 

 Vicedirectorul institutiei, Ion Arteni, spune ca au fost schimbate doar cateva cearsafurile, care erau murdare.

 

Ion ARTENI, VICEDIRECTOR SPITALUL MUNICIPAL Nr. 1:  “Datele difuzate la PRO TV consider ca este o eroare, pana la urma sefa de sectie care a divulgat aceasta informatie a emis-o intentionat, doamna sefa de sectie nu se afla in functie, este in concediu si in decurs de cateava minute dumneaiei a dus in eroare, cersafurile au fost schimbate doar bolnavilor care aveau nevoie." 

 

Nu am reusit sa o gasim astazi pe sefa sectiei pentru a afla si pozitia ei. Scandalul a urmat dupa o inaugurare cu mult fast. La eveniment fiind prezenti primarul interimar, dar si seful Directiei Sanatate Pentru lucrarile de reparatie si modernizare din bugetul primariei s-au cheltuit peste 2 milioane. 

 

Nistor GROZAVU, PRIMAR INTERIMAR: “Poate cineva din consilieri a nimerit in spital poate si aceasta a influentat sau cineva din rude si a vazut care sunt conditiile si a mers pe aceasta cale.’’

 

 Doua saloane au fost echipate cu utilaj modern. Prin apasarea unui buton instalat chiar langa pat, pacientii pot chema asistenta medicala.  

 

“Cand se termina perfuzia, trebuia cineva sa cheme asistenta medicala pentru a scoate acul. Acum doar apas butonul si vine.”

 

 Aceasta este a treia sectie renovata la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, iar in curand urmeaza sa fie redeschise inca doua .

 

“Mai usor ca este alaturi, nici personalul nu-si bate capul, nici noi.” “Va spun ca e super, acasa uneori si nu e asa."

 

 “Va spun ca e super, acasa uneori si nu e asa."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn