Inca un ghinion pentru pasagerii curselor operate de Air Moldova. Azi, moldovenii care urmau sa zboare la Roma la ora 13:10, vor astepta mai bine de 7 ore, deoarece cursa a fost amanata pentru ora 19:00.

Publicat:05.08.2017, 14:42

Un pasager care a sunat in redactie ne-a anuntat ca mai intai toti au urcat in avion, fiind gata sa decoleze, iar peste cateva minute au fost anuntati de pilot ca trebuie sa coboare, deoarece a aparut o problema si ca vor pleca seara la ora 19:00 cu un alt avion care trebuie sa vina de la Moscova.

Pe pagina web a aeroportului am gasit aceasta cursa care se retine. 

Contactat de Pro Tv, ofiterul de presa al Air Moldova, Dumitru Niculaita, ne-a spus ca aeronava era gata de zbor, insa in ultimul moment s-a depistat o defectiune, o mica scurgere de ulei, astfel toti pasagerii au fost debarcati. Potrivit lui Niculaita, avionul nu apartine Air Moldova, fiind inchiriat de la o companie spaniola. In continuare pasagerii vor fi preluati de o aeronava Air Moldova cu care vor ajunge la Roma. 

Saptamana trecuta, zeci de moldoveni care urmau sa ajunga la Lisabona, au asteptat pe aeroportul Chisinau ore in sir, iar apoi au fost anuntati ca vor pleca abia seara. Nemultumiti, multi s-au plans ca au pierdut o zi de munca si, respectiv, bani. Reprezentantii companiei aeriene au o explicatie. Ei spun ca aeronava, cu care oamenii trebuiau sa ajunga la Lisabona, s-a retinut la Florenta, din cauza unei furtuni puternice.

Totodata, si pasagerii care trebuiau sa plece saptamana trecuta pe insulele Corfu si Zakyntos, au asteptat aproape 24 de ore, cursa fiindu-le amanata pentru o alta zi.