Google+

Doi barbati, gasiti morti in subsolul unui bloc de locuit din sectorul Rascani al capitalei unde s-a produs un incendiu - VIDEO

Doi barbati, gasiti morti in subsolul unui bloc de locuit din sectorul Rascani al capitalei unde s-a produs un incendiu - VIDEO
Embed:

Doi barbati au fost gasiti morti aseara in subsolul unui bloc de locuit din sectorul Rascani al capitalei unde s-a produs un incendiu. Nimeni nu stie cine sunt acestia si ce faceau acolo. Oamenii au alertat pompierii cand au vazut ca toata cladirea se umple de fum.


Incendiul din blocul de locuit situat pe strada Branistii din capitala a izbucnit aseara in jurul orei 17.00. Locuitorii spun ca fumul s-a raspandit repede la toate cele cinci etaje ale cladirii. Asa ca au fost chemati pompierii si toata lumea a fost evacuata din bloc. 

 

“Au inceput sa bata la usa si sa spuna sa iesim in strada, cand era un fum innecacios.” 

 

Oamenii spun ca au fost nevoiti sa stea afara cateva ore, pana cand pompierii s-au asigurat ca daca revin in casele lor nu mai sunt in pericol. 

 

“Aici lucrau salvatorii de la ora 16.00 pana la ora patru noaptea.”

 

 Pompierii au stabilit ca incendiul a pornit din subsolul blocului, iar acolo au descoperit corpurile a doi barbati. Locuitorii spun ca nimeni nu stie nimic despre ei, iar acolo putea intra oricine pentru ca usa nu era incuiata. 

 

“-La sfarsit au scos doua trupuri din subsol. Le-ati vazut? -Da. -Ale cui sunt? -Nu stiu. “ 

 

Astazi in bloc inca mirosea puternic a fum. 

 

“-Persista inca mirosul? -Da. -Si ce faceti ca sa scapati de miros? -Aerisim.” 

 

Urmeaza ca pompierii sa stabileasca de la ce a pornit incendiul, iar politia sa afle cine erau cei doi barbati si daca au murit in urma incendiului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn