Lidera autoritara in campionat, Borussia Dortmund paraseste prematur Cupa Germaniei, inca din faza optimilor. Aseara, galben-negrii au remizat cu scorul de 3 la 3 impotriva lui Werder Bremen, insa au cedat, apoi, in seria loviturilor de departajare.

Publicat:06.02.2019, 10:42

Borussia Dortmund nu mai poate lupta pe toate fronturile. Aseara, discipolii lui Lucien Favre au fost eliminati din Cupa Germaniei de catre Werder Bremen. La meciul de ieri echipele au marcat tocmai 6 goluri. Werder a deschis scorul inca din minutul 5, prin Milot Rashica. Insa, in ultimul minut al primei reprize, capitanul lui Dortmund, Marco Reus, a restabilit egalitatea.

Dupa 90 de minute, tabela arata scorul de 1 la 1, asa ca au fost aplicate cele doua reprize suplimentare. Borussia a marcat pentru 2 la 1 prin Christian Pulisic. In scurt timp, Claudio Pizarro a restabilit egalitatea. Atacantul de 40 de ani a debutat pentru Werder Bremen cu 20 de ani in urma si inca reprezinta aceasta echipa la un nivel inalt.

Fundasul advers, Hakimi, cu 20 de ani mai tanar decat Pizarro, a marcat pentru 3 la 2 in minutul 113. Insa, in minutul 119, Martin Harnik a restabilit egalitatea si a prelungit meciul pana in seria loviturilor de departajare. La penalty-uri au avut castig de cauza cei de la Werder Bremen. Verzi-Albii s-au impus cu scorul de 4 la 3.