20 de ani au trecut ca o amintire. La 20 de ani de lansarea 3 Sud Est, formatia a sustinut un concert aniversar la Chisinau. Palatul National a fost arhiplin, iar melodiile celor trei artisti au fost fredonate de tineri, dar si de cei mai in varsta.

Publicat:06.03.2017, 15:15


Au deschis spectacolul cu o piesa veche, dar care a facut furori in anii 90, Ai plecat. Asa ca, spectatorii au fredonat versurile. Desi si piesele mai noi au fost apreciat, publicul a explodat odata ce au rasunat melodii cum ar fi Sunt cu capul in nori sau Emotii. 

Una dintre cele mai mici fane ale trupei a urcat pe scena ca sa le dea baietilor cate o jucarie. Micuta a reusit sa aduca un val de zambete in public. 

“Cine dintre noi seamana cu un ursulet?” 

Momentul parca le-a incurajat si pe alte admiratoare, care au mers sa-i salute pe artisti. Unele au facut selfie pe scena. Iar apoi au urmat si fane mai maricele...

Si cum atmosfera era fierbinte, spectatorii nu au mai putut sta pe scaune. Au dansat si s-au distrat cum au putut mai bine. Aseara, baietii de la 3 Sud Est si-au amintit de primul lor spectacol la Chisinau.

A trecut aproape un an de la ultimul concert in Moldova, iar artistii spun ca de fiecare data vin la Chisinau cu mare drag. Nici dupa concert, spectatorii nu au plecat. Doritorii au facut coada ca sa ia autografe si sa faca poze. 

Trupa romaneasca 3 Sud Est a facut furori la inceputul anilor 2000 cu piesele “Amintirile”, “Ai plecat” sau “Imi plac ochii tai.” Trupa a luat nastere in 1998, iar la cativa ani de la formare, a batut numeroase recorduri la capitolul vanzari de albume. Dupa un deceniu de activitate, formatia s-a desfiintat, ca in 2014 sa se reuneasca, aducand un nou single “Emotii”.