Google+

Vor fi aduse persoane din regiunea transnistreana, care vor fi platite pentru a vota candidatii PD. O spun membrii blocului ACUM, care au facut totalurile campaniei electorale - VIDEO

Vor fi aduse persoane din regiunea transnistreana, care vor fi platite pentru a vota candidatii PD. O spun membrii blocului ACUM, care au facut totalurile campaniei electorale - VIDEO
Embed:

La alegerile de maine vor fi aduse persoane din regiunea transnistreana, care vor fi platite pentru a vota candidatii PD. O spun membrii blocului ACUM, care astazi au facut totalurile campaniei electorale, trecand in lista si cateva promisiuni. Democratii nu au comentat acuzatiile.

 

Oazu NANTOI, MEMBRU PAS: “E vorba de cifra de 40-50 de mii de persoane, cu remunerarea a 20 de dolari, dar cu indicatia clara de a vota pentru trei trandafiri.”

 

 Cei de la ACUM sustin ca persoanele respective vor fi aduse din regiunea transnistreana, fara a mentiona de unde au o asemenea informatie.

 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: “Deja informatiile sunt la institutiile abilitate ale statului, dar care nu intreprind nimic. Nici SIS, nici Ministerul de Interne.

 

Reprezentantii Ministerului de Interne si purtatorul de cuvant al Partidului Democrat ne-au spus ca nu comenteaza acuzatiile.Astazi, cei de la ACUM au facut totalurile campaniei electorale, si cum ziua tacerii a fost exclusa, au facut si cateva promisiuni.

 

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: “Va promitem ca vom transforma impreuna Moldova intr-o tara prospera, democratica, libera si civilizata. Va promitem ca vom spulbera coruptia vom umple inchisorile cu toti baniditii care au umilit aceasta tara."

 

 Totodata, acestia au spus ca angajatii guvernului au facut agitatie electorala, pe retelele de socializare, in favoarea democratilor.

 

Sergiu LITVINENCO, MEMBRU PAS : “Platesc facebookului 20 de mii de dolari si banii acestia nu sunt refelectati in rapoartele financiare. Cu toate ca aceste lucruri sunt clare Comisia Electorala Centrala, refuza sa examineze.”

 

 Reprezentantii CEC-ului nu au raspuns la telefon pentru a veni cu o reactie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn