Google+

La mijlocul lui brumar, copiii confectioneaza cu ajutorul parintilor compozitii inspirate. Vezi cum se sarbatoreste "Toamna de Aur" la gradinitele din capitala - VIDEO

La mijlocul lui brumar, copiii confectioneaza cu ajutorul parintilor compozitii inspirate. Vezi cum se sarbatoreste "Toamna de Aur" la gradinitele din capitala - VIDEO
Embed:

La mijlocul lui brumar, gradinitele devin adevarate expozitii de mestesugarit. Copiii confectioneaza cu ajutorul parintilor compozitii de toamna care mai de care mai inspirate. La o gradinita din capitala merele s-au transformat in arici, omizi sau albinute.


Copii de la gradinita Martisor din sectorul Buiucani al capitalei au muncit cu migala, impreuna cu parintii si bunicii, ca sa aduca la expozitia dedicata toamnei compozitii originale. 

 

“Impreuna cu copii am realizat asera o omida din mere pentru ca sarbatoarea se numeste “Maria Sa-Marul” am improvizat mai multe mere legate intre ele, piciorusele din morcov, nasul la fel si din plastilina copii au facut ochii si palaria.”

 

Eugenia Ceban spune ca a cautat pe Internet modele si s-a inspirat de acolo ca sa faca o compozitie din lozie. A muncit aproape o saptamna la fiecare detaliu.

 

Eugenia CEBAN: “Am adus o compozitie in forma de mar si buna dispozitie. Pentru ca nu avem experienta, am incercat sa facem si s-a primit intr-un final.”

 

 Micutii au cantat si au dansat impreuna cu educatorii, dupa ce au demonstrat ca sunt si harnici.

 

“Mama mi-a dat ideea, dar eu singura i-am facut.”

 

“Am copt impreuna cu mama un chec de mere.”

 

Evenimentul a fost organizat pentru promovarea modului sanatos de viata, iar marul a fost elementul cheie al sarbatorii pentru ca este consumat zilic in aceasta institutie. Gradinita-Cresa Nr 215 este frecventata de peste 400 de copii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn