Zeci de oameni s-au adunat astazi ca sa petreaca pe ultimul drum femeia in varsta de 32 de ani in apartamentul careia s-a produs explozia de la Rascani si care a murit acum doua zile la spital.

Publicat:19.10.2018, 10:27

In urma deflagratiei, care s-a produs in sectorul Rascani, femeia a fost internata la spital cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului si fracturi. Aceasta a suferit o interventie in seara internarii, iar acum doua zile a decedat in urma unui stop cardiac.

In apartamentul care a explodat, aceasta locuia impreuna cu copilul ei de 5 ani. Femeia lucra la un salon de frumusete din capitala. Asta spun prietenii si colegii de munca ai femeii. Acestia au mai declarat ca victima isi crestea singura copilul, iar in seara exploziei, copilul era la bunei.

O explozie puternica a avut loc la data de 6 octombrie in sectorul Rascani al capitalei. Un nor de praf a invaluit un bloc cu 20 de etaje de pe bulevardul Moscovei. Patru persoane au murit - o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un barbat de 77 de ani si sotia acestuia, iar opt, printre care si un pompier, au fost ranite. Bubuitura a fost atat de puternica incat a distrus trei apartamente, iar bucati de beton au fost aruncate la cativa metri.

 Preliminar, deflagratia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Printre raniti era si proprietara apartamentului in care s-a produs deflagratia. Femeie de 32 de ani era internata la Institutul de Medicina Urgenta cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, starea ei fiind grava. Acum doua zile, aceasta s-a stins.