Atentie la semafor! Opriti-va in loc daca vedeti o"¦ inimioara. Nu este o gluma - astazi pe mai multe semafoare au fost lipite abtibilduri in forma de inima. In felul acesta politistii au decis sa-i suprinda pe soferi inainte de Ziua Indragostitilor.

Publicat:13.02.2018, 13:20

“Ziua Indragostilor maine vom sarbatori. Ne vom saruta."

 Cativa politisti din capitala, ajutati de muncitori, au avut astazi mult de lucru. Si-au petrecut ziua la semafoarele din intersectii, dar nu ca sa dirijeze traficul, ci sa lipeasca inimioara cu inimioara, asa cum le-au cerut superiorii.

Natalia STATI, OFITER DE PRESA POLITIA CAPITALEI:Aceste inimioare vor arde pe parcusul zilei de astazi. In perimetrul strazii Mihai Viteazu si Ismail sunt instalate astfel de semafoare."

 Unii soferi cred ca politistii ar trebui sa-si manifeste altfel dragostea fata de cei care sunt in trafic.

“Sa nu ia mita, atunci va fi iubire fata de soferi.”

 Altii, insa, au avut urari de bine pentru politisti. Impresionati de inimioarele de pe semafor, pe soferi I-a prins inspiratia in mijlocul strazii si s-au dat cu parerea – ce-i aia dragostea?

“Iubirea este un sentiment si verde la semafor."

 “Iubirea este fericire, sanatatate si frumusete.”

 Sentimentul nu le este strain nici oamenilor legii.

Silviu MUSUC, SEF ADJUNCT DIRECTIA POLITIE, CHISINAU: “Dragostea este totul.”

 Ideea de a lipi inimioare le-a venit celor de la Inspectoratul General de Politia care in utlima vreme s-au tot tinut de flash-moburi ingenioase.