Masuri de securitate nemaivazute sunt aplicate in aceste doua zile la Chisinau, in timpul vizitei lui Recep Tayyip Erdogan. In cateva ore presedintele Turciei urmeaza sa ajunga in capitala.

Publicat:17.10.2018, 06:29

Astfel, locatarii blocurilor din centrul capitalei au fost indemnati de catre oamenii legii sa nu iasa la balcoane, iar potrivit unor parinti, elevilor de la un liceu din centrul capitalei li s-a spus sa nu se apropie de geamurile institutiei.

In cadrul unei conferinte de presa, organizate astazi, politistii au spus ca pietonii nu vor fi lasati sa treaca pe trotuare cand Erdogan va porni de la aeroport spre presedintie. 

Potrivit unui comunicat al politiei, pe ruta de deplasare a delegatiei, activitatea statiilor PECO va fi sitata, iar transportul public de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant va fi redirectionat pe strada Bucuresti, segmentul strazilor: Mihai Viteazul – Ismail.

Si parcarea masinilor va fi interzisa pe bulevardul Dacia – Stefan cel Mare si Sfînt, in ambele directii.

Circulatia va fi sistata astazi pe circa 30 de strazi din capitala, in legatura cu vizita presedintelui turc.

Harta drumurilor blocate:

Pe strazile pe care se va deplasa cortegiul prezidential vor fi sistate si lucrarile de reparatie a drumurilor, de defrisare a arborilor.

Lista strazilor/Demersul SPPS: