Lucrarile de amenajare a rondului la intersectia strazilor Industriala cu Uzinelor au pus la grea incercare nervii soferilor, care au avut astazi drum pe acolo. Masinile au stat blocate minute in sir, iar pe strazi s-au format ambuteiaje.

Publicat:21.10.2017, 15:45

Muncitorii de la Exdrupo s-au pus pe treaba inca de la 8, iar soferii care au trecut prin zona au ramas prinsi ca intr-o capcana.

Traficul rutier a fost suspendat la intersectia strazilor Uzinelor cu Industriala si Lunca Bacului, asa ca soferii au fost nevoiti sa o ia pe unde au apucat.

Totul din cauza lucrarilor de amenajare a rondului de la intersectia acestor strazi care ar urma sa fluidizeze traficul, spun autoritatile.

Seful de santier sustine ca lucrarile vor continua si maine, astfel soferii care vor trece pe acolo, vor trebui sa se inarmeze cu rabdare.

Lucrarile de amenajare a rondului au inceput acum mai bine de o saptamana si fac parte dintr-un proiect comun al Inspectoratului National de Patrulare si al autoritatilor locale. Pentru asta din bugetul primariei s-au alocat 50 de mii de lei.