Google+

Ludmila Climoc va conduce Orange Romania. Un elvetian o va inlocui la conducerea Orange Moldova

CEO Orange Moldova, Ludmila Climoc, va prelua sefia Orange Romania incepand cu 1 mai 2016.

 

Grupul Orange o numeste pe Liudmila Climoc, in prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, in rolul de CEO al Orange Romania. Julien Ducarroz, care detine acum pozitia de Chief Commercial Officer la Orange Romania, este numit CEO al Orange Moldova. Schimbarile vor intra in vigoare de la 1 mai 2016, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuţi la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenţi în consolidarea poziţiei noastre de leadership pe piaţa de mobil, având tot timpul atenţia îndreptată către nevoile clienţilor. Câştigarea noilor licenţe de spectru, modernizarea întregii reţele,  dezvoltarea celei mai rapide reţele 4G din ţară şi lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovaţii pe care le-am adus clienţilor noştri, subliniază succesele obţinute de Orange România. Calea este deschisă pentru şi mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România şi sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienţii noştri români cu aceeaşi pasiune”, a declarat Jean-François Fallacher, deputy CEO si Executive Director al regiunii europene a grupului Orange.

 

Potrivit Orange Romania, Liudmila Climoc are o experienţă extinsă în domeniul telecomunicaţiilor, obţinută de-a lungul celor 19 ani petrecuţi în această industrie. Şi-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte şi lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziţia de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Sub conducerea sa, compania şi-a dublat baza de clienţi, la peste 2,6 milioane de clienţi astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piaţă de 57% din sectorul de mobil. Suporter pasionat al noilor tehnologii de comunicare şi o susţinătoare constantă a inovaţiei, Liudmila a asigurat într-un mod remarcabil conducerea pe plan tehnologic şi pe planul inovaţiilor a Orange în Moldova, unde are în palmares 2 premiere în industrie – lansarea HD Voice şi HD Voice Internaţional pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.

 

Este o mare onoare pentru mine să devin CEO al Orange România, operatorul numărul 1 în telecomunicaţii mobile din această ţară, şi să mă alătur echipei remarcabile şi atât de dinamice de profesionişti. Orange România va continua să aibă toată atenţia îndreptată către client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experienţă de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai bună calitate şi al celor mai utile inovaţii”, a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange România.

 

Sursa foto: orange.ro


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn