Compania Magazine Sociale SRL, detinuta de Vitalie Cusnir si care realizeaza proiectul populist de deschidere a unei retele de comert cu orientare sociala se va reorganiza, noteaza mold-street.com.

Publicat:17.12.2018, 06:53

Potrivit unui anunt al companiei, aceasta reorganizare va avea loc "prin transformare" din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni. 

Tacerea proprietarului

Motivele unui astfel de pas sunt neclare. Vitalie Cusnir, directorul si singurul asociat al companiei, dupa ce initial a negat despre un astfel de plan, ulterior a refuzat sa explice motivele unui astfel de pas.

"De unde ati luat informatiile? Nu va pot spune nimic. Adresati-va la avocatul nostru", a declarat Vitalie Cusnir, pentru mold-street.com.


Incercarile celor de la mold-street.com de a discuta cu avocatul magazinelor sociale au esuat. Or la numarul de telefon recemandat de proprietar nu raspunde nimeni.

Firma Magazine Sociale SRL a fost inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat pe 10 octombrie 2016, in plina campanie electorala pentru alegerea presedintelui Republicii Moldova. Fondator era Asociatia Pentru Orhei, condusa de Ilona Sor, iar administrator - Alexandru Botnar.

CITESTE CONTINUAREA PE MOLD-STREET.COM