Google+

Mai multi membri ai comunitatii OccupyGuguta au fost opriti de politistii de patrulare: le-au cerut acte pentru tobele pe care le aveau in masina. Tinerii au publicat momentul pe internet - VIDEO

Mai multi membri ai comunitatii OccupyGuguta au fost opriti de politistii de patrulare: le-au cerut acte pentru tobele pe care le aveau in masina. Tinerii au publicat momentul pe internet - VIDEO
Embed:

Mai multi membri ai comunitatii OccupyGuguta au fost opriti in drum spre Nisporeni de politistii de patrulare, care le-au cerut acte pentru tobele pe care le aveau in masina. Tinerii au filmat momentul si l-au publicat pe internet. Cei de la Inspectoratul General al Politiei au initiat o ancheta pentru a stabili daca s-a procedat corect in acest caz.

 

Filmuletul a aparut in aceasta dimineata pe facebook.

 

Cearta s-a iscat dupa ce membrii Ocuppy Guguta au fost opriti de politistii de patrulare, pe soseaua Chisinau-Leuseni, care au cerut acte pentru tobele pe care le duceau cu ei. Desi tinerii au incercat sa afle motivul, acestia nu ar fi primit niciun raspuns clar. 

 
Ulterior, politistii le-ar fi spus tinerilor ca acestia trebuie sa prezinte acte, pentru a exclude vreo suspiciune ca instrumentele au fost furate.

 

Intrebati daca a fost scrisa vreo plangere in acest sens, oamenii legii nu au raspuns. Intr-un final, tinerii au fost lasati sa plece.

 

De cealalta parte, cei de la IGP ne-au spus ca politistii au decis sa-i opreasca pe tineri pentru ca au vazut masina incarcata cu multe bunuri si au vrut sa vada daca acestea nu ar fi fost furate.

 

Mariana BETIVU, OFITER DE PRESA, IGP: “Inspectoratul General al Politiei a pornit o ancheta interna pentru a stabili daca oamenii legii au procedat corect in acest caz."Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn