Mihai Ghimpu implineste astazi 67 de ani. Presedintele Partidului Liberal, care in anii trecuti organiza petreceri zgomotoase la cluburi de noapte, de aceasta data sarbatoreste departe de casa. Acesta se afla in Canada, la Adunarea Parlamentara NATO. Tinerii liberali i-au pregatit un filmulet, pentru a-l felicita.

Publicat:19.11.2018, 14:44

Pentru ca se afla departe, tinerii liberali i-au pregatit un mesaj video lui Mihai Ghimpu, care a fost publicat pe retelele de socializare. In el apare si nepotul omagiatului, fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoaca. 

Iar cei de la PL ne-au spus ca astazi la partid nu va fi organizata nicio sarbatoare.  Mihai Ghimpu marcheaza cei 68 de ani, fiind in Canada. Pe pagina sa de facebook, acesta a anuntat ca participa la Adunarea Parlamentara NATO, unde s-a discutat si despre Republica Moldova, iar presedintele PL a scris ca intr-o conferinta de presa va vorbi despre concluziile sedintei.

Spre deosebire de anul acesta, Mihai Ghimpu s-a remarcat anterior prin petreceri zgomotoase. In 2010, de exemplu, pe cand era presedinte interimar, acesta a sarbatorit la un club de noapte. 

Si nu a fost singura data. Tot la discoteca a petrecut un an mai tarziu, impreuna cu tinerii liberali, la aniversarea sa de 60 de ani. In 2011, ziua de nastere a lui Mihai Ghimpu a fost sarbatorita... mai multe zile la rand. La partid s-au format cozi, iar politicientii i-au adus fel de fel de daruri. 

Mihai Ghimpu s-a nascut la Colonita. Din 1998 este Presedinte al Partidului Liberal.  In anii 2009-2010, a fost presedinte al Parlamentului Republicii Moldova, asigurand totodata si interimatul functiei de sef al statului.