Google+

Mitropolitul Vladimir: Nu uitati sa veniti la biserica si sa faceti fapte bune - VIDEO

Mitropolitul Vladimir: Nu uitati sa veniti la biserica si sa faceti fapte bune - VIDEO
Embed:

Nu uitati sa veniti la biserica si sa faceti fapte bune. Este indemnul mitropolitului inainte de Craciunul pe stil vechi. In mesajul sau, acesta a improvizat si un raport de activitate. Mesajul a fost inregistrat video.

 

IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: ”Doresc ca zilele acestea mântuitoare să petreceţi în veselie duhovnicească, nu uitaţi să veniţi la sfânta biserică, să vă închinaţi micuţului Hristos, să-l proslăviţi împreună cu copii, împreună cu părinţii dumneavoastră. Ani mulţi şi toţi fericiţi vă doresc la toţi” 

 
Mitropolitul Vladimir ne indeamna sa fim mai buni si sa ne gandim la cei mai tristi ca noi.


IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: ”Noi ii indemnam pe toti sa se bucure de acest eveniment si nu numai in zilele Craciunului, nasterii mantuitorului Hristos, ci si pe parcursul Anului. Ii indemnam pe toti sa faca fapte bune, sa-i ajute pe cei nevoiasi, asa cum am si facut si noi in ajunul acestor marete sarbatori. I-am ajutat pe nevoiasi nu lemne, carbune, pe unii cu haine, altora - alte cadouri. Si vorbesc acestea nu pentru lauda, ci pentru indemn ca toti sa faca fapte bune, mai ales preotii.”


Asa ca mitropolitul a vorbit de parca ar fi dat citire unui raport de activitate.


IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: ”In zilele Nasterii mantuitorului Hristos facem pentru toate scolile din republica un mic cadou, manuale pentru clasa a 7a. Cand copiii se vor intoarce in vacanta, sa studieze religia.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn