Tragedie intr-un apartament din Pozzuolo Martesana, in apropierea orasului Milano, unde un batran italian l-a gasit spanzurat pe barbatul care avea grija de dansul, informeaza rotalianul.com, citand Il Giorno.

Publicat:12.09.2018, 05:44

În seara zilei de duminica, 9 septembrie, în jurul orei 19:00, batrânul a descoperit corpul tânarului sau îngrijitor fara viata, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Îngrijitorul batrânului avea 26 de ani si era originar din Republica Moldova.

Faptele s-au petrecut în timp ce batrânul dormea.

Îngrozit, batrânul a dat alarma, dar, din pacate, pentru tânarul îngrijitor nu mai ramasese nimic de facut.Îsi înlocuia mama la locul de munca

Tânarul a sosit recent în Italia si pentru câteva saptamâni o înlocuia pe mama lui care a plecase în tara sa natala pentru o scurta vacanta.

Se presupune ca a fost sinucidere

 Cea mai credibila ipoteza este cea a sinuciderii. Nu s-au gasit semne de violenta pe corpul tânarului de 26 de ani, desi exista înca multe suspiciuni ale investigatorilor pentru acest gest, aparent inexplicabil. Nu s-au constatat semne ca s-ar fi dat vreo lupta în apartament si nu lipsea nimic din casa, au declarat anchetatorii.

Magistratul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsufletit pentru a se aduce noi detalii privind decesul tânarului moldovean.