Google+

Un moldovean de 26 de ani, gasit fara suflare intr-un apartament din Italia: o inlocuia pe mama sa la locul de munca. Prima versiune a autoritatilor italiene

Tragedie intr-un apartament din Pozzuolo Martesana, in apropierea orasului Milano, unde un batran italian l-a gasit spanzurat pe barbatul care avea grija de dansul, informeaza rotalianul.com, citand Il Giorno.

 

În seara zilei de duminică, 9 septembrie, în jurul orei 19:00, bătrânul a descoperit corpul tânărului său îngrijitor fără viaţă, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Îngrijitorul bătrânului avea 26 de ani şi era originar din Republica Moldova.

 

Faptele s-au petrecut în timp ce bătrânul dormea.

 

Îngrozit, bătrânul a dat alarma, dar, din păcate, pentru tânărul îngrijitor nu mai rămăsese nimic de făcut.Îşi înlocuia mama la locul de muncă

 

Tânărul a sosit recent în Italia şi pentru câteva săptămâni o înlocuia pe mama lui care a plecase în ţara sa natală pentru o scurtă vacanţă.

 

Se presupune că a fost sinucidere

 

 Cea mai credibilă ipoteză este cea a sinuciderii. Nu s-au găsit semne de violenţă pe corpul tânărului de 26 de ani, deşi există încă multe suspiciuni ale investigatorilor pentru acest gest, aparent inexplicabil. Nu s-au constatat semne că s-ar fi dat vreo luptă în apartament şi nu lipsea nimic din casă, au declarat anchetatorii.

 

Magistratul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsufleţit pentru a se aduce noi detalii privind decesul tânărului moldovean.


Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn