Doi tineri au murit, iar altii doi au ajuns la spital, dupa ce vehiculul in care se aflau s-a izbit intr-un pilon de pe strada Ciuflea din capitala. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede ca autoturismul avea viteza mare, iar politia spune ca soferul era beat.

Publicat:10.12.2018, 06:07

Din imagini se vede cum masina, care circula cu o viteza excesiva, se izbeste de un pilon electric de pe marginea drumului.

Impactul a fost atat de puternic, incat a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a scoate victimile din fiarele contorsionate. Potrivit politiei soferul era beat.

Totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 5 dimineata la intersectia strazilor Ciuflea cu Bucuresti. Potrivit politiei, in Honda se aflau 4 tineri din Anenii Noi cu varstele cuprinse intre 20 si 21 de ani.

In urma impactului extrem de puternic, soferul de 20 de ani si pasagera de pe bancheta din fata, in varsta de 21 de ani, s-au stins pe loc, iar alti doi tineri au fost dusi la spital.

Din cauza loviturii puternice automobilul s-a transformat intr-un morman de fiare, asa ca, a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a descarcera victimile. Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal.