Google+

Dorin Chirtoaca a publicat o inregistrare audio de la sedinta de judecata care s-a amanat. Astazi trebuia sa fie audiat pentru ultima oara, Nistor Grozavu - VIDEO

Dorin Chirtoaca a publicat o inregistrare audio de la sedinta de judecata care s-a amanat. Astazi trebuia sa fie audiat pentru ultima oara, Nistor Grozavu - VIDEO
Embed:

Nistor Grozavu trebuia sa fie audiat astazi pentru ultima oara, in dosarul in care fostul primar este cercetat penal. Sedinta, insa, a fost amanata dupa ce Dorin Chirtoaca a cerut recuzarea judecatorului. Procurorul de caz spune ca avocatii fostului edil taraganeaza astfel procesul.

 

Nistor Grozavu trebuia sa raspunda astazi la intrebarile adresate de avocatii lui Dorin Chirtoaca. Insa, audierea a fost amanata, dupa ce fostul primar a cerut recuzarea judecatorului. A facut-o pentru ca...

 

Dorin CHIRTOACA, EX-PRIMAR DE CHISINAU: “La intrebarile adresate de avocati, la un moment dat avocatul lui domnul Grozavu, Iurie Margineanu ii face semn procurorului sa inlature o intrebare. Sa se opuie unei intrebari puse de avocat.”

 

 Pe pagina sa de Facebook, Dorin Chirtoaca a facut publica o inregistrare audio de la sedinta de judecata. 

 

"-Domnul Chirtoaca va rog sa luati loc, atat cu obiectile. -Eu am obiectii domnul judecator. O sa le formulati la sfarsitul sedintei ca se prelungeste prea mult circul acesta.”

 

 Cererea de recuzare a fost respinsa, iar Dorin Chirtoaca spune ca intre procuror si fostul sau coleg de la parimarie ar fi fost o intelegere.

 

Dorin CHIRTOACA, EX-PRIMAR DE CHISINAU: “Este un tandem o intelegere aici, intre procuror si Grozavu.”

 

 Pe de alta parte, procurorul Dumitru Robu sustine ca scopul lui Dorin Cirtoaca a fost de a taragana procesul de judecata. Astazi urma sa fie ulima sedinta de audiere a lui Nistor Grozavu.

 

Dorin CHIRTOACA, EX-PRIMAR DE CHISINAU: “Declaratiile sa fie date in fata judecatorului si nu cu fata la alte persoane. Judecatorul a spus ca ceea ce cerem noi se respinge si obiectile si toate cererile noastre sunt circ.”

 

 Audierea lui Nistor Grozavu va continua la urmatoarea sedinta, programata pentru 15 august. Dorin Chirtoaca este acuzat de trafic de influenta si corupere pasiva in dosarul parcarilor cu plata. El se declara nevinovat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn