Google+

Cu greu isi mai aminteste. Reactia ministrului Agriculturii Nicolae Ciubuc, atunci cand este intrebat cand ultima data a pus mana pe sapa - VIDEO

Cu greu isi mai aminteste. Reactia ministrului Agriculturii Nicolae Ciubuc, atunci cand este intrebat cand ultima data a pus mana pe sapa - VIDEO
Embed:

Dupa ce a plantat copaci, ministrul Agriculturii Nicolae Ciubuc a fost intrebat, cand ultima oara a pus mana pe sapa. Noul ministru spune ca asta se intampla atunci cand mergea la parinti in vizita si ii ajuta.

 

De la Guvern la iarba verde, doar ca nu la odihna, ci la treaba. Ministrul Ciubuc a sadit astazi copaci in cadrul zilei nationale de inverzire.

 

Nicolae CIUBUC, MINISTRU AL AGRICULTURII: "Cu cativa ani in urma, cand mergeam la parinti."

 

 Ziua Nationala de Inverzire a Plaiului "Un arbore pentru dainuirea noastra" are loc incepand cu anul 2011, in ultima sambata a lunii octombrie, potrivit unui decret semnat de Mihai Ghimpu inca in luna noiembrie, 2010. Anterior, aceasta actiune avea loc primavara.

 

Decretul de numire in functia de ministru a fost semnat de presedintele Parlamentului Andrian Candu, care exercita temporar interimatul funcţiei de preşedinte al ţării.


Totul dupa ce magistraţii Curţii Constituţionale l-au suspendat din funcţie pe preşedintele Igor Dodon în cazul desemnării noilor membri ai Guvernului, după ce acesta a respins de două ori candidaturile propuse de Prim-ministru.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn