Google+

Nu conteaza ce zice legea, conteaza cum te simti in suflet. Ce spun moldovenii despre noile prevederi din legea tineretului aprobata in prima lectura de parlament - VIDEO

Nu conteaza ce zice legea, conteaza cum te simti in suflet. Ce spun moldovenii despre noile prevederi din legea tineretului aprobata in prima lectura de parlament - VIDEO
Embed:

Nu conteaza ce zice legea, conteaza cum te simti in suflet. Asta spun moldovenii despre noile prevederi din legea tineretului, aprobata acum 2 zile in prima lectura de parlament. Documentul prevede ca tineri vor fi considerati cei care au intre 14 si 35 de ani, fata de 16-30 cum era pana acum, ceea ce inseamna ca vom avea mai multi tineri in tara.

 

”Conteaza cum te simti”

 

Potrivit legii tineri vor fi considerati nu doar cei pana la 30 de ani, ci pana la 35. Cei care au trecut de prima tinerete cred ca ideea este una buna.

 

”Tineretul se maturizeaza greu.”

 

Intrucat proiectul propuneri ca tineri sa fie cei care au implinit 14 ani, nu 16 ca pana acum, unii critica ideea.

 

”14 ani e prea devreme.”

 

In Uniunea Europeana tineri sunt considerati cei care au intre 15 si 29 de ani. Organizatia Natiunilor Unite stabileste ca tine pot fi considerati cei care au intre 15 si 24 de ani.Proiectul noii legi a tineretului a fost aprobat in prima lectura, insa deputatii au propus mai multe modificari. Intre acestea, ideea ca 1 la suta din bugetul de stat sa fie alocat pentru tineret, ceea ce ar insemna 350 de milioane de lei. Opozitia a criticat proiectul, mentionand ca este vag si nu rezolva problemele tinerilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn