Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de iarna departe de casa, insa nu v-ati decis unde, atunci sa stiti ca cele mai ieftine destinatii sunt in Romania si Bulgaria. Agentiile de turism au lansat ofertele pentru vacanta de iarna, iar unele pachete turistice nu depasesc suma de 75 de euro. Daca va faceti rezervarea pana la sfarsitul acestei luni puteti obtine si o reducere de 30 la suta.

Publicat:26.11.2017, 12:30

Daca vreti sa va bucurati de un Craciun mai ieftin, atunci puteti opta pentru o calatorie in Romania, in orasul Brasov si Sibiu cu doar 75 de euro. Turistii vor vizita Castelul Peles, centrul vechi al orasului Brasov, dar si targurile de Craciun.

Ion CURMEI, DIRCTOR AGENTIE DE TURISM: “In 75 de euro intra transportul tur-retur, asigurare medicala, ghid, cazare 2 nopti, trei zile plus excursiile sunt incluse.”

Pentru cei care vor sa plece mai departe de casa, agentiile vin cu city break-uri. De exemplu, o oferta de 250 de euro include cinci orase, cele mai vestite in Europa in organizarea targurilor de Craciun. Este vorba despre Vienna, Dresden, Praga, Bratislava si Budapesta.

Ion CURMEI, DIRCTOR AGENTIE DE TURISM: “Este inclusa cazarea la hotele de trei stele, cu mic dejun inclus, transport tur-retur, participarea la targuri, dar si ghidajul.”

In aceasta perioada si biletele la avion pot fi procurate mai ieftin. De exemplu, spre Roma, Bruxelles si Venetia pretul unui bilet porneste de la 17 euro, iar spre Milano puteti zbura cu 27 de euro.

Astfel, de preturi sunt valabile doar in cazul celor foarte hotarati, care isi platesc zborul acum si nu au pretentie sa-si ia cu ei si bagajul de cala.Daca totusi aveti un buget redus, atunci puteti opta pentru o excursie de o zi la Iasi cu doar 10 euro.

Ion CURMEI, DIRCTOR AGENTIE DE TURISM:Chiar pe intai decembrie mergem sa aprindem bradul in Iasi.”

Cei care fug de zapada si ger si prefera sa sarbatoareasca Craciunul la 30 de grade, pot opta pentru o vacanta de sapte zile in Egipt cu 200 de euro intr-un hotel de patru stele. In prag de iarna agentiile de tursim au lansat deja ofertele si pentru vacanta de vara.

Ion CURMEI, DIRCTOR AGENTIE DE TURISM:Sunt reduceri fenomenale. Acestea incep de la 30 la suta pana la 50. Daca faci rezervare la un hotel de top de 5 stele din Grecia pentru o familie cu 2000 de euro si primesti reducere de 50 la suta adica mergi cu 1000 de euro.”

 Reducerile de 50 de procente pentru ofertele de vara sunt valabile pana la intai decembrie, dupa care preturile vor creste substantial.