O adolescenta de 15 ani dintr-o localitate din Hancesti a iesit din casa acum doua saptamani, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Cand au vazut ca fata nu se mai intoarce acasa, disperate, rudele au anuntat autoritatile. Dupa ce vestea despre disparitia fetei a ajuns in presa, pe o pagina de-a adolescentei, de pe o retea de socializare, a aparut un mesaj in care aceasta scrie ca e bine.

Publicat:25.10.2018, 08:24

Potrivit politiei din Hancesti, adolescenta de 15 ani din localitatea Bozieni, raionul Hancesti, a iesit din casa pe 9 octombrie, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Familia fetei spune ca tanara nu ar fi avut niciun motiv ca sa plece de acasa fara ca sa dea de stire.

Abia dupa trei zile, pe 12 octombrie, cand au vazut ca fata nu se mai intoarce acasa, rudele au anuntat politia.

Acum doua zile, dupa ce in presa locala au aparut informatii despre disparitia fetei, pe pagina adolescentei, de pe o retea de socializare, a aparut un mesaj in care era scris ca este bine, ca se afla la niste prieteni si sa nu o mai caute.

Astfel, autoritatile au crezut ca fata a fost gasita si s-a intors acasa, insa, ulterior pagina adolescentei a disparut complet de pe reteaua de socializare.

Acum, politistii din Hancesti continua sa o caute si incearca sa indentifice locul de unde a fost postat mesajul pe internet. Autoritatile nu exclud ca cineva ar fi putut sa ia telefonul fetei si sa posteze mesajul din numele ei.

Revenim cu detalii.