O ambulanta in care se afla un bebelus de 3 luni a derapat de pe sosea, la Rezina. A fost nevoie de interventia salvatorilor pentru a debloca, din zapada, vehiculul.

Publicat:18.01.2018, 09:13

Ultimele informatii de la IGSU:


"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta al MAI continua lucrarile de deblocare si deszapezire a mijloacelor de transport care au ramas împotmolite pe unele portiuni de trasee. Pe drumurile din Soldanesti trei mijloace de transport au fost tractate de pompieri în aceasta dimineata.

Tot în urma conditiilor meteo nefavorabile o ambulanta cu un pacient în vîrsta de 3 luni a derapat de pe traseu. Interventia de deblocare a ambulantei a fost efectuata de pompierii si salvatorii Sectiei Situatii Exceptionale Rezina. 

De ajutorul specialistilor IGSU a fost nevoie si în raionul Criuleni, unde un microbuz a ajuns într-un sant. Salvatorii au efectuat operatiunea de deblocare.

Conform informatiilor operative mai multe camioane sunt stopate de autoritati la intrarea în orasul Anenii Noi, pentru a evita înzapezirea acestora. Conform informatiilor oferite furnizate de distribuitorii energiei electrice la moment ramân deconectate partial de la curentul electric 173 localitati din 19 raioane. La moment lucreaza specialistii pentru reconectarea consumatorilor."