O femeie din Comrat ar fi suferit mai multe traumatisme, iar cativa colegi de munca ai victimei ar avea fracturi si coaste rupte dupa ce duminica trecuta, toti ar fi fost implicati intr-un accident la Cimislia. Cel putin asta sustine fiica femeii. Potrivit acesteia, mama sa se afla intr-un microbuz care transporta mai multi oameni din raionul Comrat la mitingul PD. Am incercat sa vorbim si cu victima, insa femeia a refuzat sa ne ofere mai multe detalii, intrucat ii este frica sa ramana fara lucru. Reprezentantii PD nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi o reactie.

Publicat:27.10.2018, 16:23

O tanara, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, sustine ca mama sa, care lucreaza asisenta medicala la Comrat, a fost anutata saptamana trecuta ca impreuna cu alti colegi vor merge la Chisinau pentru a participa la o sedinta de lucru.

Duminica dimineata acestia au urcat in microbuze, iar in drum spre capitala oamenii au fost anuntati ca de fapt altul era scopul calatoriei.

FIICA VICTIMEI:  "Cand s-au pornit le-au spus ca in privinta licrului si pe drum a inceput sa le dea flagulete si le-au spus ca le duc la miting."

 Tanara sustine ca la 20 de km de la Comrat, in localitatea Ciucur-Mingir, Cimislia, doua dintre microbuze au fost implicate intr-un accident rutier. 

FIICA VICTIMEI: "Toate masinile mergeau in coloana. Soferul care a facut accidentul a iesit la depasire nu s-a asigurat si a intrat unul in altul."

 In urma impactului, mama acesteia, dar si alte persoane din microbuz ar fi fost ranite si transportate la spital.

FIICA VICTIMEI:  "Duminica cand am vazut era cu buza umflata toata tremura. Printre pasageri este o persoana cu coloana vertrebrala fracturata, cu gatul fracturat. Sunt si acum care sunt la spital."

 Acum doua zile, in studioul InPROfunzime, viceresedintele PD, Vladimir Cebotari insa  nega, ca 2 vehicule, care au transportat oamenii la mitingul de duminica trecuta, ar fi fost implicate intr-un accident. 

Vladimir CEBOTARI, VICEPRESEDINTE PDM: "Nu cunosc. Sunt niste speculatii."

 Asta desi la trei zile de la manifestatie portalul omega.md a scris ca doua microbuze pline cu pasageri, care se indreptau la miting ar fi fost implicate in accident, iar 30 de persoane au ajuns la spital.

Joia trecuta, oamenii legii ne-au confirmat ca un microbuz plin cu pasageri a lovit din spate un alt microbuz, tot cu pasageri, la Cimislia. Atunci, politia a declarat ca nicio persoana nu a avut de suferit.

Astazi, dupa ce o femeie s-a plans ca s-a ales cu mai multe traumtisme in urma unui accident produs duminica trecuta la Cimislia, oamenii legii ne-au spus ca de fapt, atunci a fost chemata o ambulanta la fata locului, iar medicii le-au acordat ingrijir medicale mai multor persoane.

Astazi, purtatorul de cuvant al democratilor nu ne-a raspuns la telefon pentru a oferi o reactie.