Google+

O femeie din Step-Soci, Orhei, sustine ca primarul a refuzat sa-i ofere certificatul de deces al mamei sale, dupa ce i-a spus ca nu-i va vota pe democrati. Ce spune primarul, care este membru PD - VIDEO

O femeie din Step-Soci, Orhei, sustine ca primarul a refuzat sa-i ofere certificatul de deces al mamei sale, dupa ce i-a spus ca nu-i va vota pe democrati. Ce spune primarul, care este membru PD - VIDEO
Embed:

O femeie din satul Step-Soci, Orhei, sustine ca primarul din localitate a refuzat sa-i ofere certificatul de deces al mamei sale, dupa ce i-a spus ca nu-i va vota pe democrati la alegeri. Mai mult, ea afirma ca acesta ar fi insultat-o. Primarul, care este membru PD, respinge acuzatiile.

 

“Este o procedura. -Care procedura, ca nu votez trandafirii? ...”

 

Victoria sustine ca a mers ieri la primarie ca sa ia certificatul de deces al mamei, care s-a stins la inceputul lunii ianuarie, pentru a ridica pensia de invaliditate a femeii.

 

”Am intrat la dl Mihai sa il semneze. A depus semnatura si m-a intrebat pentru cine votez. Am spus ca nu stiu, inca nu sunt sigura. Avea pe masa pliante si mi-a aratat ca uite pentru ei trebuie sa votam, ca ei au facut multe pentru noi. Zic, dar pentru mine personal ce au facut?” 

 

 Raspunsul femeii l-ar fi infuriat pe primar asa ca acesta a rupt in certificatul chiar in fata ei.

 

"De ce ati rupt certificatul cu semnatura, dupa ce am spus ca nu stiu cu cine voi vota? De ce va permiteti sa va comportati asa, pentru ca nu votez trandafirii?"

 

”Mi-a spus ca daca nu au facut nimic da sa iti arat cum se face. A rupt certificatul. Proasta, acestea au fost cuvintele repetate de multe ori.”

 

Mai tarziu, cu aceeasi rugaminte, la primar a venit sotul femeii.

 

”El a spus ca lasa sa vina sotia sa isi ceara scuze. Nu stiu pentru ce sa imi cer scuze. Sotului i-a spus ca certificatul nu era corect, ca poate nu ea a suportat cheltuielile pentru inmormantare.”

 

Femeia mai spune ca, acum o luna, primarul i-a eliberat un asemenea certificat fara nicio problema.

 

”E vorba de un simplu certificat. Puteam sa fiu acolo intr-o stare de stres, rana e inca proaspata.”

 

 Primarul satului, Mihail Bacioi, care este membru PD, a refuzat sa vorbeasca in fata camerei. Acesta recunoaste, insa, ca a jignit-o, dar spune ca nu i-ar fi sugerat sa voteze Partidul Democrat. Acesta mai sustine ca poate face ce vrea cu documentele pe care le are la primarie, iar totul ar fi o provocare.

 

Primarul democrat afirma ca a fost contactat si de sefii de la partid pentru a oferi explicatii. Mihail Bacioi spune ca-i va elibera femeii certificatul de deces al mamei sale, dupa ce aceasta va demonstra ca a anume ea a suportat cheltuielile pentru inmomantare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn