Google+

O fetita de la o scoala internat din Hancesti a cantat la un show de talente din Rusia. Cum a ajuns la Moscova si ce emotii a avut pe scena - VIDEO

O fetita de la o scoala internat din Hancesti a cantat la un show de talente din Rusia. Cum a ajuns la Moscova si ce emotii a avut pe scena - VIDEO
Embed:

O fetita de la o scoala internat din Hancesti a cantat la un show de talente din Rusia. Ana Erhan, are 8 ani si a adunat multe aplauze cu piesa “Ioane, Ioane”. Cum a ajuns la Moscova si ce emotii a avut pe scena vedeti in reportajul ce urmeaza.


Cu ochii sclipitori, Ana a iesit increzatoare pe scena. Cu miscari sigure si un zambet molipsitor, a reusit imediat sa-i cucereasca pe jurati. Ana are 8 ani si pentru ea este prima evolutie pe o scena atat de mare, la un show de talente din strainatate, urmarit de milioane de oameni.

 

A ales sa cante piesa “Ioane, Ioane”, care a ajuns sa fie cunoscuta peste hotare in interpretarea Sofiei Rotaru. La final publicul a aplaudat-o indelung.

 

"- Bravo!- Mulţumesc!- Ea nu vorbeşte în limba rusă, dar ei îi traduce concomitent din rusă în română.- Ai avut emoţii?- Nu. "

 

Juratii i-au apreciat vocea, dar si felul in care s-a prezentat pe scena. Totusi, Ana nu a reusit sa treaca in etapa urmatoare, fapt care a emotionat-o pana la lacrimi. 

 

"Noi te aşteptăm data viitoare. O să creşti şi o să ne arăţi de pe scenă aşa: „Vă amintiţi de mine?”

 

Ana creste la scoala de tip internat din satul Carpineni, raionul Hancesti. La Moscova, fetita a fost insostita de directorul institutiei, cel care a incurajat-o sa participe la show. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn