Google+

O judecatoare cu venituri de milioane a legalizat deposedarea Primariei Chisinau de 20 de terenuri - mold-street.com

Primaria Chisinau informeaza ca recent a aflat despre faptul ca a fost deposedata de 20 de loturi de teren, prin intermediul unei hotariri judecatoresti, noteaza mold-street.com

 

Hotararea instantei a fost emisa pe 26 august 2016, de catre magistrata Angela Catana, de la Judecatoria Centru din Chisinau. 

Primaria spune ca nu a fost citata. 

 

"Instanta de judecata a dispus inregistrarea dreptului de proprietate asupra celor 20 de loturi de teren aflate in orasul Chisinau si care au apartinut autoritatilor publice locale, dupa trei agenti economici, in temeiau proceselor-verbale ale unei licitatii funciare, care in realitate nu s-a desfasurat. Primaria Chisinau, proprietara bunurilor imobile, nici nu a fost citata ca parte in procesul de judecata", anunta municipalitatea. 

 

Potrivit administratiei locale este vorba de litigiul despre care s-a relatat inca in luna ianuarie a anului 2016, intre Primaria Chisinau si executorul judecatoresc, Iacob Miron. Atunci executorul judecatoresc a initiat ilegal o procedura privind organizarea licitatiilor funciare, pentru instrainarea terenurilor proprietate municipala. 

 

CITESTE IN CONTINUARE PE MOLD-STREET.COM

 

Potrivit Consilierului Municipal PPEM, Ruslan Codreanu, pana in prezent municipalitatea nu are o lista cu toate terenurile care-i apartin, respectiv nu stie ce bunuri imobiliare are, iar unele terenuri nu sunt inregistrate. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn