O masina de taxi a sarit in aer dupa ce instalatia de gaz din automobil ar fi explodat chiar in timp ce soferul se alimenta la o benzinarie din capitala. In urma exploziei nimeni nu a avut de suferit, dar au fost avariate alte trei automobile care se aflau in acel moment in statia peco.

Publicat:20.09.2018, 06:42


Totul s-a intamplat in aceasta dimineata in timp ce soferul se alimenta la o benzinarie de pe strada Albisoara din centrul capitalei. In momentul exploziei, in masina, dar si in preajma acesteia nu se afla nicio persoana, asa ca nimeni nu a fost ranit. Soferul de taxi nu a vrut sa discute cu echipa Pro Tv.

Unul dintre martori ne-a povestit ca isi astepta randul pentru a-si alimenta automobilul. Iar cu cateva clipe inainte de explozie a intrat in masina.

"Eu nici n-am reusit sa inteleg ce s-a intamplat, eu am urcat in masina si in acel timp stergeam parbrizul. Toate bucatile de masina si valul de explozie a venit peste masina mea."

 Acest tanar se afla la cativa metri de locul in care s-a produs explozia. Cand masina a sarit in aer, cei care se aflau in preajma au inceput sa fuga in toate partile.

"Toti s-au speriat si au inceput a fugi si cand am venit inapoi la automobil am vazut ca-i deteriorat. Asteptam cine o sa achite prejudiciu acesta." 

 Oamenii legii spun ca in urma deflagratiei, 4 vehicule au fost deteriorate.

Valeriu VITELARU, OFITER DE URMARIRE PENALA INSPECTORATUL DE POLITIE RASCANI: "Am depistat partea din spate a caroseriei automobilului deteriorata si alte trei automobile la fel au fost deteriorate. Urmeaza sa stabilim cauza aparitei exploziei."

Politia urmeaza sa stabileasca toate circumstantele producerii incidentului.