Un barbat de 30 de ani a fost gasit fara suflare in curtea casei sale, din Costesti, dupa o petrecere data acolo. Potrivit politiei, victima a fost omorata de amicul sau de pahar.

Publicat:17.12.2018, 07:24Totul s-a intamplat acum doua zile intr-o ograda din localitatea Costesti, din raionul Ialoveni.

Potrivit politiei, ieri, oamenii legii au primit un apel telefonic prin care au fost anuntati ca in acea curte s-a comis o crima.

Ajunsi la fata locului, criminalistii au descoperit acolo corpul neinsuflet al unui barbat de 30 de ani. Dupa mai multe investigatii, autoritatile au descoperit ca victima a fost omorata in bataie de catre un amic si lasata in curtea locuintei sale.

Cei doi amici, victima si principalul suspect de 26 de ani, care se cunosteau de mai mult timp, au dat o petrecere la victima acasa. Dupa ce au baut impreuna, intre ei s-a iscat un conflict, iar individul de 26 de ani l-a luat la pumni si picioare pe amicul sau.

In urma loviturile puternice, barbatul de 30 de ani s-a stins.

Autoritatile sustin ca ambii barbati sunt cu antecedente penale. Banuitul a fost retinut pentru 72 ore. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 25 ani de inchisoare sau detentiune pe viata.