Google+

O sauna dintr-un centru de fitness de la Botanica a fost mistuita de flacari. Incendiul s-ar fi produs din cauza supraincalzirii - VIDEO

O sauna dintr-un centru de fitness de la Botanica a fost mistuita de flacari. Incendiul s-ar fi produs din cauza supraincalzirii - VIDEO
Embed:

O sauna dintr-un centru fitness de la Botanica a fost mistuita de flacari. Potrivit pompierilor, incendiul s-a produs din cauza supraincalzirii. Doua autospeciale au intervenit, iar victime nu sunt.


Incendiul a izbucnit la pranz si a afectat o suprafata de 10 metri patrati. Sauna se afla la parterul unui bloc cu 15 etaje, intr-un centru fitness. Potrivit angajatilor, in acel moment, cateva persoane erau inauntru, insa au iesit la timp.

 

“Toti au iesit, care si cum.// Dar asa am inteles ca aici de la basin .”

 

Grigorie STOG, SEF DE ECHIPA POMPIERI: "Incendiul a fost lichidat in timp de 25 de minute. In timpul incendiului  nu a avut nimeni de suferit." 

 

Fumul a reusit sa patrunda in mai multe apartamente prin sistemul de ventilare. Locatarii s-au speriat rau, mai ales ca s-a auzit si o bubuitura.

 

"Da, am auzit. Ne-am speriat. A fost o bubuitură, pe care am simţit-o în apartament şi imediat am văzut o autospecială. Fum a fost în apartament. Apartamentul nostru este chiar în partea cealaltă.”

 

“Am simtit miros in casa m-am uitat pe geam iese film.//E putin, dar stam cu geamurile deschise in salon... Se mai intaimpla. Sper sa fie totul bine la ei ca la noi e putin fum. Dar la ei cred ca e mai rau.”

 

Cauza exacta a incendiului, dar si pagubele urmeaza sa fie stabilite de catre experti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn