Si-a lansat cartea, la care a muncit luni intregi, si s-a ales cu multe laude, aplauze, dar si...un inel de logodna. Vorbim despre Victoria Gutu, o tanara poeta care a avut parte astazi de surpriza vietii sale. Iubitul ei s-a ridicat in picioare ca sa recite cateva versuri, iar la final a rostit marea intrebare, la care a auzit un " da" ferm.

Publicat:15.11.2018, 16:52


Cum sa faci o cerere in casatorie iesita din tipare? O stie un tanar care si-a cerut iubita de sotie, chiar in timp ce aceasta isi lansa cartea. 

Momentul a fost o surpriza pentru toti cei prezenti la eveniment. Inainte de a adresa marea intrebare, tanarul s-a ridicat in picioare si a recitat cateva versuri scrise de iubita sa.  

Asa proaspatul logodnic si-a asigurat succesul, iar ea fireste ca a spus DA.  A fost cea mai originala lansare de carte pe care au vazut-o vreodata, au spus invitatii, intre care si scriitorul Nicolae Dabija. 

„Lumina din glastra“ este denumirea cartii, pe care a lansat-o Victoria Gutu. Tanara este studenta la Universitatea de Stat „Alecu Russo“ din Balti, iar versurile ei au adunat o multime de laude. 

Cartea contine peste 100 de poezii.