Google+

Oferte avantajoase de la agentii imobiliari pentru cei care vor un apartament in centrul Chisinaului sau o locuinta in afara orasului - VIDEO

Oferte avantajoase de la agentii imobiliari pentru cei care vor un apartament in centrul Chisinaului sau o locuinta in afara orasului - VIDEO
Embed:

Daca va doriti o locuinta nou-nouta in afara orasului, sa stiti ca o puteti cumpara doar cu 10 mii de euro. Iar pentru cei care vor un apartament in centrul Chisinaului, agentii imobiliari au pregatit mai multe oferte avantajoase. Toate au fost expuse la o expozitie imobiliara, organizata la Moldexpo.


Cei care au vrut sa cumpere un apartament, sa-l inchirieze sau doar sa evalueze piata, au gasit mai multe oferte la expozitie. Agentii imobiliari spun ca au pregatit reduceri pentru vizitatori.

“Preţul depinde de etaj, de tipul de apartament. În timpul expoziţiei, preţul este de 500 de euro pentru un metru pătrat."


Cei care obisnuiesc seara sa faca promenade, si isi doresc o locuinta in apropierea unui parc sau a unei paduri, au avut de une alege. 

„O zonă frumoasă şi ecologică, vis-a-vis de parcul Dendrarium. Acum, se efectuează lucrări asupra proiectului. Nu se exclude că peste o lună vom începe lucrările de construcţie.” 


Pentru clientii care au obosit de rutina orasului si vor sa se refugieze intr-o suburbie din apropierea Chisinaului au fost prezentate oferte speciale. 


“Sunt pentru studenti, familii tinere. Au posibilitatea sa achite in rate, de la 9,900 de euro."


Agentii imobiliari spun ca ofertele isi merita banii.


“Nu sunt multe etaje, sunt fara lift. Teren pentru copii..”


Chiar daca se propun reduceri, preturile oricum sunt cam piparate, spun oamenii. Asa ca, multi au venit doar cu uitatul. 

„Căutăm o locuinţă confortabilă,  spaţioasă, cu toate comodităţile. De dorit ca să fie preţurile accesibile.” 


Acest cuplu este in asteptarea unui copil si a decis sa cumpere un apartament. Pretul insa le da batai de cap. 


“Toate ofertele sunt bune. Trebuie să le analizăm. Trebuie să ne mai gândim. Evident este scump. O mie de euro, este costisitor. Chiar şi 500 de euro pentru metru pătrat este scump."


„La toti sunt reduceri, asa ei atrag clienti."


Si pentru cei care isi doresc o locuinta, insa nu au destui bani, exista solutii.  

“Ati ales apartamentul, veniti la noi. Noi va oferim 70 la suta, 30 achitati dvs.“


Expozitia, organizata la Moldexpo, a inceput astazi si va dura 4 zile. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn