Google+

Orasul Causeni - gata pentru sarbatorile de iarna. La mijloc de octombrie, strazile au fost decorate cu zeci de metri de ghirlande si luminite. Ce spun autoritatile de acolo - VIDEO

Orasul Causeni - gata pentru sarbatorile de iarna. La mijloc de octombrie, strazile au fost decorate cu zeci de metri de ghirlande si luminite. Ce spun autoritatile de acolo - VIDEO
Embed:

Daca v-a mirat faptul ca de hramul orasului in centrul capitalei au aparut decoratiuni de Craciun, sa stiti ca orasul Causeni este gata pentru sarbatorile de iarna. La mijloc de octombrie, strazile au fost decorate cu zeci de metri de ghirlande si luminite. Conditiile meteo sunt favorabile pentru asta, spun spun autoritatile locale, care nu vor sa lase decorarea pe ultima suta de metri.


Desi este abia octombrie, iar temperaturile depasesc 20 de grade Celsius, orasul Causeni a inceput sa imbrace straiele sarbatorilor de iarna. Decoratiunile aparute de curand in centrul orasului, i-au facut pe oameni sa simta deja atmosfera de Craciun, desi pana atunci mai sunt doua luni. 

 

"E bine e frumos, asteptam Anul Nou. Mai bine mai devreme decat deloc, decat mai tarziu."

"Foarte frumos asteptam sa vedem cand sunt aprinse. E un moment frumos, pozitiv se schimba oraselul nostru."

"E placut, face o dispozitie de Craciun, deja vine iarna."

 

Desi mai au timp pana la sarbatori, deja de cateva zile, muncitorii lucreaza intensiv ca sa aranjeze ghirlandele.

 

"Zilele se duc la fuga, 10 metri are lungime si nu e greu. Masina sa fi fost una mai buna, mai repede mergea lucru."

 

Primarul orasului Causeni spune ca ghirlandele, care sunt luate in arenda de la un agent economic sunt intinse prin oras pentru a nu lasa aceasta treaba pe ultima suta de metri.

 

Grigore REPESCIUC, PRIMAR CAUSENI: "Daca in anii precedenti lucram in pripa si ne ramanea o saptamana pana la Anul Nou si incepeam sa organizam sarbatorile de iarna."

 

 Chiar daca ghirlandele au fost instalate in oras la mijlocul lui octombrie, luminitele vor fi conectate abia la intai decembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn